ponedjeljak, 4. rujna 2017.

Isplata putnih troškova na tekući račun hzzo

Isplata putnih troškova na tekući račun hzzo Pravo na naknadu za troškove prijevoza osigurana osoba ostvaruje ako je radi. U kojim slučajevima se naknada putnih troškova isplaćuje bez obzira na. Stranica 2-HZZO putni troškovi Radno, socijalno i obiteljsko pravo.

Isplata putnih troškova na tekući račun hzzo
Isplata ide na tekući račun pratitelja jer se novac ne može isplatiti. Putni nalog je valjana osnova za isplatu troškova prijevoza:. ISPLATE KOJE SE MOGU OBAVITI NA ŽIRO RAČUN ILI TEKUĆI RAČUN. Rekli su da mogu isplatiti novac preko tekućeg računa ili. Pošta od iznosa putnih troškova zaračunala sebi proviziju, umjesto HZZO-u koji je.


Za ostvarivanje prava na naknadu troškova prijevoza istovremeno moraju. HZZO-a predajom tiskanice putnog naloga. To je poštanska provizija za isplatu putnih troškova koju snosi korisnik. HZZO-u, jer se za otvaranje i korištenje tekućeg računa. Ja sam svoje predala još u 9 mj i tek su mi neki dan novci sjeli na račun! Dobila sam od pedijatrice putni nalog za prijevoz autom 40 km od kuće.


Ovjerenog sam predala na HZZO, i tamo su mi rekli kad sam pitala za novce da ću. Molim da mi se troškovi prijevoza isplate na: tekući račun.

Isplata putnih troškova na tekući račun hzzo
Nalog za plaćanje za isplatu naknade za bolovanje na teret HZZO. Vjerojatno će vam na tekući račun poslodavac isplatiti 1. MB osigurane osobe - vlasnika tekućeg računa. Kad je riječ o primicima koje poslodavci isplaćuju radnicima, osim dijela plaće. Da li poslodavac radniku isplaćuje iznos naknade za prijevoz u iznosu.


Uz to osiguranica prilaže i presliku tekućeg računa na koji će se isplatiti naknada plaće. U slučaju da osiguranica ima zbog ovrhe blokiran račun u banci gdje. Naknada putnih troškova kod neprofitne organizacije Zaključaj Garancija.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.