ponedjeljak, 4. rujna 2017.

Njuškalo poklanjam laptop

Njuškalo poklanjam laptop POKLANJAM LAPTOP ACER E MACHINES E725 250GB 2 GB RAMA. Laptop je star mjesec dana,nije mi potreban jer imam. I dalje se najčešće daruje odjeća jer se ona često dokupljuje i mijenja, no ni oglasi u kojima ljudi nude tehničku robu poput mobitela, laptopa ili.

Njuškalo poklanjam laptop
Poklanjam odjeću i veš: ljetne hlače, majice kr. Nikad lakše, uključite se i sudjelujte u SMS nagradnoj igri na njuskalo. PC laptop sa ExpressCard slotom, i to je jedini uvjet.


Laptop i bolji od od opisa, ugodna komunikacija i brza isporuka.

Njuškalo poklanjam laptop
Osvojite super vrijedne nagradne u nagradnoj igri oglasnika Njuškalo. Vozi se u novom autu, njuškaj webom s novim laptopom. MultiPlusCard nagradna igra: MultiPlusCard poklanja najbolju godinu života. Prodajem notebook, pravi mali ženski bijeli, vrlo malo korišten ko nov. Ne znam zasto, ali ako te to smeta onda ga daj na oglasnik ili njuskalo, ovo su ipak news.


Volim s vremena na vrijeme otići na njuskalo pod prodaja pasa i gledat slike slatkih. Ili prodajem tu i tu vrstu ili mijenjam za laptop, perilicu, peć na drva i ne mogu se. Mali oglasi Kupujem, prodajem, mijenjam, poklanjam, tražim. Javio se tip i rekao da zeli moj laptop i da ce mi uplatiti novac da mu posaljm.

Njuškalo poklanjam laptop
U pakiranju se nalazi 10 tetra pelena. V Tech smile konzolu s igricama, Hello Kitty laptop, podlogu za. Prodajem 2 memorijska modula za laptop, ukupno 8 GB: Kingston 2x 4 GB. Uz tablet poklanjam torbicu i memorijsku od 2 GB.


Preporuka gaming laptopa prijenosnika za igrice. Ubisoft poklanja 3 sata igranja Watch Dogs 2. Ako niste sigurni želite li tablet ili laptop, ovaj je Acer Aspire Switch NT. Mondo vam poklanja besplatnu dostavu u roku od 3 radna dana uz mogućnost plaćanja na rate. Uz laptop također ide kabel mini DP to HDMI i komplet odličnih programa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.