četvrtak, 28. rujna 2017.

Plamenik za kartuše

Plamenik za kartuše II▻Plamenik plinski - Brener - na kartuše Prodajem novi plinski plamenik brener na kartuše ,s. PLAMENICI, Plamenik na kartušu PVC kučište, kom, 155,75. Plinska kartuša u spreju sa navojem - 220 gr.

Plamenik za kartuše
PLAMENIK NA KARTUŠU PIEZO PROV IDUS PG400-200M. Svjetiljka za plinsku kartušu sa navojem i piezo upaljačem. Cijena: 119,00kn, Plamenik na kartušu sa nepomičnim plamenikom Uložak: klasična kartuša 190 gr. Tijelo plamenika u plastičnoj izvedbi.
Plamenik za kartuše
Unutar kuhala predviđen prostor za umetanje plinske patrone - kartuše.


Ovaj plamenik na kartušu preporučamo za kućanstvo i rjeđu upotrebu. Plinski ručni brener poseduje Piezo upaljač, kao i dugme za podešavanje jačine plamena. Kućište i drška su od kuvane plastike. LEMILICA PLIN PVC KARTUŠA S UPALJAČEM TYPHOON. Pevec i Intersport imaju one kartuše na probijanje ili one s ventilom ali bez navoja. Praktická ukázka výměny kartuše a těsnění u kuchyňských směšovacích.


Kupio sam prije 4 mj novu bocu od 2 kg sa plamenikom za kuhanje. Prije 2 tjedna mi se ispraznila i u dam je napuniti na pumpi za auto plin.

Plamenik za kartuše
Za 12 litara kotlić i ne vjerujem da bi plamenik na kartuše bio dovoljan. Druga opcija je mala kamperska plinska boca, iako ni one nisu sa. Ovaj plinski plamenik s podesivim plamenom zahvaljujući nastavku za. Danas mi stigao plamenik za kartuše marke Aotu sa Gear Best-a! Uzeo sam ga prvenstveno jer je nižeg profila,odnosno posuda ili tavica imaju. Svakako nabavi Bunsenov plinski plamenik na kartuše, zaboravi špiritjeru.


Kamperska plinska lampa na kartuše, Kamping gaz - Francuska. Ima upute za upotrebu i rezervni novi neotvoreni uložak koji ide na plamenik. Koliko mi se čini, to je model kuhala koji je samo plamenik koji se našarafi na kartušu s navojem. Kad je pri kraju plin onda nema više izbačaja „šuc-a“ kao u početku, već gori samo. Plinski brener sa crijevom i ručkom na kartušu Typhoon set 2.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.