ponedjeljak, 11. rujna 2017.

Plavi oglasnik posao zagreb

Plavi oglasnik posao zagreb Frizerski salon u centru Zagreba traži frizerku - frizera, iskustvo nije uvjet. Radno vrijeme 6 sati, nedjelja i praznici. Tražim bilo koji honorani posao na području Zagreba, što bliže centru.

Plavi oglasnik posao zagreb
Pronađi posao u oglasima za zapošljavanje. Grad Zagreb Stručna sprema: SSS - srednja. Povjerenje nam je ukazalo više od 54. Oglasi za posao objavljeni u posljednja 24 sata.
Plavi oglasnik posao zagreb
Posao obuhvaća rad uz robote, pripremanje i kontrolu proizvoda.


Iskusna dadilja spremna odmah prihvatiti posao. Animacija djeteta,kvalitetno provedeno vrijeme u igri,pjesmi,čitanju ili u prirodi. Posao - Ponuda - - Bijelo-Plavi oglasnik - besplatni mali oglasi Osijek. Pronađeno oglasa: 258 za pojam ČISTAČICA. Mjesto rada: ZAGREB Traženo radnika: 2. Dodatne informacije i prijava na Posao. Posao ponuda je odjeljak naše web stranice na kojemu se sastaju ponuda i potražnja, odjeljak u kojem vi tražite posao koji vam odgovara. Pjevačice i pjevači - burza glazbenika : 177 oglasa.


Plavi oglasnik posao zagreb
Ohrabruje podatak da se u većini oglasa za posao u Njemačkoj nudi ugovor na. Najbolji pop koncert koji nikad nećemo vidjeti u Zagrebu. Ako želite dodati oglas prijavite se ili se registrirajte na Studentski. Pokrenite vlastiti posao u informatici. Imam iskustva kao njegovateljica i odlučila sam pronaći posao i otići van. Javila se početkom veljače na oglas u Plavom oglasniku, gdje se tražila. Heheh, a čime se baviš, što znaš raditi i gdje misliš naći posao? Dobra je ideja i sam staviti oglas u Plavi oglasnik, sa napisanim potrebnim stavkama te cijenom.


Tražimo dadilju za razigranu dvogodišnjakinju (Zagreb, centar), u početku. Top upiti: hitno tražim posao, honorani posao, posao potražnja zagreb, tražim sezonski posao, njuškalo posao.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.