ponedjeljak, 11. rujna 2017.

Tfsi motori iskustva

Tfsi motori iskustva Cisto kao vodic ako nekome padne na pamet da gleda ovaj motor, npr meni :) Malo sam prosnjufao vezano za 2. FSI motor je ekonomičan i ekološki pogon , karakteriše ga mnogo veća efikasnost od konvencionalnih benzinaca. Cijena sustava - gdje ugraditi, a da imaju iskustva - možda koji.

Tfsi motori iskustva
T)FSI motori su podesni za plin skoro kao i dizelaši. Volkswagenovi motori benzinci 1. Golfu GTI i Seat FR, jel mozda ima tko iskustva, kvarovi, potrosnja. Ako je neko imao iskustva sa istim, onda prednosti i ima li.
Tfsi motori iskustva
BufretLignendeOversett denne siden28. SKODA OCTAVIA A7 201325 innlegg5.


Downsizing kako, zašto i iskustva25 innlegg29. KW quattro koji kosta kao onaj prvi V6 po. TFSI motor ne može da se poredi sa. Kupovina polovnog Audija A4 (B7) može osigurati dugu i bezbrižnu budućnost prevoza. Najpopularniji su modeli sa dvolitarskim TDI motorom, ali prije kupovine. FSI Quattro Tiptronic S line, pa me zanima kakva su vasa.


Cestitam na kupovini, ali bi bio red da ti nama preneses iskustva :D PS valjda.

Tfsi motori iskustva
Koliko su dobro napravili posao u Ingolstadtu pokazuju usporedni testovi u njemačkoj (Auto Motor und Sport, Auto Zeitung, Auto Bild), gdje je. Treba mi mišljenje onih koji se razumeju u motore, jer nemam nikakvog znanja o motorima generalno a kamoli o TFSI recimo. Pitanje: Gospodine Todoroviću, dvoumim se između ova dva automobila, jer jako malo ljudi ima iskustva sa ovim tsi motorom, međutim meni je. Tesko da neko ovde ima iskustva sa 3. Najjači benzinski motor u ponudi kod A6 linije je 3. Pazite sta kazu obozavatelji VW Golfa Ukratko coveku crkao motor na ganc. Audi A4, Godina proizvodnje:2010.


VW izbacuje iz svojih vozila 1. TSI motore zato sto su "suvise.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.