ponedjeljak, 11. rujna 2017.

Relej pumpe goriva simptomi

Relej pumpe goriva simptomi Zanima me koji su simptomi kada je pumpa pri kraju? Jel to do pumpe goriva ili je nesto drugo? Možda postoji mogučnost da te zeza relej pumpe za gorivo.

Relej pumpe goriva simptomi
Vectra b (z16xe) - rad pumpe goriva? Golf III - problem s paljenjem - molim pomoć! Ovaj zadatak obavlja pumpa goriva, koja funkcioniše u kombinaciji sa. Simptomi koji ukazuju da je pumpa benzina pokvarena se najčešće.


Relej pumpe goriva simptomi
Problem sa pumpom za gorivo4 pro 2013Preporuka benzin pumpa3 tra 2012Više rezultata za bhtuning. Pumpe goriva - auto-elektrika - Index. Ovdje ću navesti neke primjere što mi se dogodilo u. Spremljeno u privremenu memorijuSlično5. U ovom članku, moj cilj je da se prosvijetliti ljude o funkciji releja pumpe goriva i znakove i simptome koji mogu pomoći u prepoznavanju loš. Jel imas jos kakvi simptoma ili samo pali lampicu,dali ti radi nemirno, cuga u voznji ili tako nesto. Simptomi su sljedeći: već neko vrijeme auto malo slabije vuče i kada dodajem gas prima.


Nadalje, uzrok može biti vezan uz relej pumpe goriva ili nje same. Drugo, simptomi koji se desavaju kod tebe su klasicni simptomi. Na dijagnostici pokazuje kvar releja pumpe za gorivo zamijenjen i ponovo. Poceo je auto da me izludjuje ujutru prvi put kad treba da upali. Znam da nije baš pitanje za frgaše, ali siguran sam da netko zna ovo što me zanima. Pomagajte: našao sam ovu šemu na opel forumu i to je.


Ja riješio takav problem izmjenom releja pumpe goriva. Znam 2 slucaja na 2 razlicita auta simptomi isto kao tebi zamijenjen senzor radilice,a. Prije nego što smo govoriti o loše pumpa za gorivo relej simptome, neka nas razumjeti svoju funkciju u automobilu strojevima. Mozda oni gube kontakt koji treba da prenesu na relej pumpe goriva. Kako bi se ponasao da je relej u pitanju?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.