subota, 14. listopada 2017.

1.7 Cdti motor iskustva

1.7 cdti motor iskustva Opel Astra GTC - benzinac ili dizelaš? JTD motorom nema smisla čak ni na papiru. Ja sam takvih iskustava upravo imao s bravom i 105 JTD-om.

1.7 Cdti motor iskustva
CDTI 110 KS10 objava24 sij 2014Corsa C 1. No, u ostalome benzinski su motori kvalitetni i izdržljivi. Interesuju me malo iskustva za H Astru 1,7 cdti, posto planiram sledeci mesec da odem. Kako su se ti motori pokazali, nasta da obratim paznju. Isuzu motor koji se ugrađuje i u Opele , neki vele da je super , mali.


CDTI s Cosmo paketom opreme stoji 18. Forum - Automobili i motori - Meriva. KS ima razvod zupčastim remenom ili je lanac. Astra je mnogo ljepša, ali octavia ima bolji motor :icon_smile:. Zanima me ima li netko iskustva s takvim autom, bilo pozitivna ili loša. CDTI motora problemi sa ubrizgivačem. Za gradske uvjete primjereniji je 1. CDTI Nedovoljna za automobil ove velicine , bucan pri ubrzavanju.


1.7 Cdti motor iskustva
Dosadašnja iskustva govore da su najviše problema sa kvalitetom i završnom. TURBINA (Astra, Zafira, Meriva, Corsa). Njuškalo koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. CDTI zahteva i kvalitetnije gorivo, ali je. Pa osećaj postaje drugačiji kada osim vizuelnog. CDTI, robustan Isuzuov motor poznat.


Pomenuti motor raspolaže snagom od 90 KS i maksimalnim obrtnim momentom od. Neznatno žedniji je kapacitetniji motor 1. KS, a s dizelske strane ponude su motori jačine 95, 110, 125 i 160 KS. Motor je odlican, made by Isuzu, najveci proizvodjac dizel motora na svetu. Ako netsko iz grupe ima iskustva neka napise koju recenicu o. Novopečeni vlasnik aste 1,7 DTI moli za vaša iskustva. Da li se u nju ugrađuje isti motor kao i u Astru 1. Iako automobili ove vrste nisu prvenstveno namijenjeni jurcanjima reći ćemo koju riječ i o ponašanju u ovakvoj vrsti vožnje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.