nedjelja, 15. listopada 2017.

Africki gonic lavova slike

Africki gonic lavova slike RODEZIJSKI gonič lavova impresivan je veći pas neovisnoga, ali inteligentnoga karaktera te vrlo privržen vlasnicima. Ridgeback naraste u velikog psa i morate s njim pohađati tečaj poslušnosti kako ne bi postao "trula jabuka " i stvarao krivu sliku o pasmini. Gotovo sigurno od Hottentota (slika lijevo) ili drugim imenom o Khoikhoi, kako su se sami nazivali.

Africki gonic lavova slike
Prvi Europljani koji su došli na područje Rta Dobre Nade. Rodezijski gonič lavova je pun ljubavi, vjeran i odan. Jedini uvjet je da na slici mora biti Ridgeback u prvom planu. U svojoj postojbini Africi rodezijski se gonič dokazao u lovu na raznoliku afričku divljač, prije svega lavove, leoparde, čaglje, babune, a zbog.


Africki gonic lavova slike
Iz njihove je povijesti poznato da su odvlačili pozornost lavova dok su se lovci. Njihovo evropsko poreklo može biti povezano sa. Recimo da su slike više dokumentarne. Tu još uvijek vlada mišljenje da pas kojeg zovu i "gonič lavova" mora biti izrazito jak i snažan. I da su africki riđbeci jos uvijek puno krupniji od ostalih, vise u tipu toga. Koristili su ga u lovu na lavove, kuguare, divlje macke, u severnoj Americi cak i na.


Re: rhodesian ridgeback - gonic lavova. Ma ovako sa slike neverovatno lice, ali cek, sad cu da nadjem neku sliku koja malo realnije. Na prvoj slici ima 2 tjedna i 7 dana, a na dugoj je jos maliiii i ima.

Africki gonic lavova slike
Ako donosite dijamant iz Afrike, budite bez brige, čuva ga ridgeback. Pasmina potječe iz Južne Afrike, jako je stara i prvobitno pleme. Sampijonske krvne linije sa papirima. Rezervacija štenaca starih mesec dana, očišćeni od parazita i. Pogledajte slike rodezijskog ridžbeka iz naše foto galerije.


Afrički gonič lavova jer su nekada sa njima lovili lavove. FOTO) POGLEDAJTE JEDINE LEGIJINE SLIKE DOK JE BIO LEGIONAR: 6.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.