nedjelja, 22. listopada 2017.

Alfa plam kotao na pelet

Alfa plam kotao na pelet Alfa plam kotao na pelet U gornjem delu kotla ispod rezervora za pelet je prostor za odlaganje priručnih. Vrata na prednjoj strani kotla, bolja termička izolacija prednje strane kotla -Dobra termička izolacija vrata ložišta, smanjeno odavanje toplote u prostoriji. Za potpunu toplinu i sugurnost u Vašem domu pružiće Vam kotao na pelet snage 28kW.

Alfa plam kotao na pelet
Uradi Sam - Najpovoljnije resenje dimnjaka za pec. Kotao (Samo Pelet) Mareli PB30 (30KW) 161. Kotlovi na pelet Mareli koriste isključivo pelet kao gorivo i na raspolaganju su.


Alfa plam kotao na pelet
Kotao na pelet za centralno grejanje snage 23kW. Set se sastoji od kotla Viadrus U22LP i gorionika Ferroli. Alfa Plam peć na pelet za etažno grejanje COMMO 21 Crvena cene. Alfa plam Commo 21 peć na pelet etažna - PONOVO NA LAGERU ! Nazivna toplotna snaga 21 kW, Kapacitet rezervoara za pelet 45 kg, Zapremina. Kotao od debelih limova sa čeličnim vratima debljine lima 3 mm,-Kotao izrađen od kotlovskog lima-Termička izolacija kotla mineralnom vunom debljine 50. All; PEĆI NA PELET; KOTLOVI NA PELET; PEĆI NA VAZDUH - PELET; ETAŽNE PEĆI NA PELET.


Kupite u nasim prodavnicama u Nisu.

Alfa plam kotao na pelet
Slovenacki kotao TVT TOBI 23 kw na drva i. Omotač izrađen od kvalitetnog lima, zaštićen u procesu farbanja i lakiranja i otporan na visoke temperature. Peć od debelih limova sa čeličnim vratima debljine lima 2mm -Specijalno čelično ložište od vatrootpornog čelika koje omogućuje dugi vek trajanja -Kotao. Maksimalno vreme rda sa punim rezervoarom: 118h. Pre svega, za kotao na pelet je vrlo vazno imati tehnicku podrsku i servis. ALFA PLAM PEĆ DINO (ETAŽNO GRIJANJE - PELET).


Model ALFA TERM 20 je trajnožareći šporet koji zadovoljava sve potrebe za kuvanjem, pečenjem ali i grejanjem prostora do 70-120 m2.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.