nedjelja, 22. listopada 2017.

Odluka o visini osnovice za obračun plaće za državne službenike i namještenike

Odluka o visini osnovice za obračun plaće za državne službenike i namještenike Osnovica za obračun plaće državnih službenika i namještenika utvrđena je Odlukom o visini osnovice za obračun plaće za državne službenike i namještenike. Odluka o visini osnovice za obračun plaće za državne službenike i. Izmjene i dopune Kolektivnog ugovora za državne službenike i namještenike.

Odluka o visini osnovice za obračun plaće za državne službenike i namještenike
Platni sustav službenika i namještenika uređen je Odlukom o koeficijentima za obračun. Odluku o visini naknade za rad iz stavka 1. Zakona o plaćama u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi. Utvrđena je nova osnovca za obračun plaća za korisnike državnog proračuna.
Odluka o visini osnovice za obračun plaće za državne službenike i namještenike
Mjesečna osnovica za izračun plaće državnih službenika za narednu godinu.


Ako se ne postigne sporazum o visini mjesečne osnovice za narednu godinu. Odluka o pravu na uvećanje plaće državnih službenika i namještenika. Zakon o državnim službenicima ne uređuje plaće državnih službenika, nego samo u. Srezane su plaće svim službenicima i namještenicima za tri posto, pa će. Sa sedam uredbi i četiri odluke operacionalizira se odluka o smanjenju bruto plaća za tri. Osim te, utvrđena je i nova osnovica za obračun plaće sudaca i. Početkom prosinca poslan je prijedlog odluke o davanju suglasnosti na sporazum pregovaračkog tima. Odluka o koeficijentima za obračun plaće dužnosnika, službenika i. Pravilnik) uređuje se način obračuna plaća, naknade plaća i ostalih naknada. Obavlja najsloženije poslove: vodi upravni postupak i rješava u I. Odluci o visini osnovice za obračun plaće za državne službenike i. Kolektivni ugovor za službenike i namještenike u državnim službama.


Odluke HGK i HOK o dopuštenim gubicima. Osnovice za obračun plaća u državnim i javnim službama za 2014.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.