ponedjeljak, 16. listopada 2017.

Auto gume split akcija

Auto gume split akcija Kako bi svima omogućili brzo i jednostano pregledavanje guma, kliknite na WEB KATALOG, nakon. Ovlašteni uvoznik i distributer za gume: Michelin, Kleber, Bridgestone, Firestone i Sava, te za aluminijske naplatke: Alessio i ATP. Standardna guma za kompaktna gradska vozila.

Auto gume split akcija
Fiksni iznos po narudžbi bez obzira bila 1 ili više auto guma ! Nosić gume je centar pneumatika u ulici Vukovarska 182(Split), koji se bavi prodajom i. Gume i felge za automobile nabavljamo od našeg partnera iz Njemačke. Unesite podatke o tome kakve gume tražite i odaberite gume poznatih.
Auto gume split akcija
Navedene cijene iz web trgovine se ne mogu kombinirati sa drugim akcijama. U cijenu kompleta uključena je Kleber guma, čelični naplatak, montaža, balans, postava i. Picture of Michelin prodajna akcija - vaučer za gorivo od 150kn!


NOVO - Ponuda MARANGONI guma Novi modeli zimskih Marangoni guma i do 20% jeftinijih od Sava guma. U nastavku pogledajte ponudu guma za vaš auto. Prijavite se za naš newsletter sada! Cjenici guma renomiranih proizvođača: Dunlop, Goodyear, Michelin, Fulda, Kleber, Sava, Debica, Tigar, Kormoran te Dunlop Moto gume. Specijalizirana internet trgovina za prodaju auto guma, moto guma i alu felgi. Nisam ni u snu pomislio da ću gume za auto naručiti u Splitu!


Auto gume split akcija
Veliki izbor i povoljne cijene guma za vaše vozilo. SAVA gume, povoljne cijene guma i prodaja autogume. Pneumatik centar Katić uslužna je djelatnost koja se bavi pružanjem najkvalitetnije usluge svojim klijentima od 1990. Prodaja auto guma u oglasima sa slikama i cijenama auto guma. Prodajemo gume, vršimo usluge montaže, balansiranja i krpanja guma. Auto optika, punjenje auto klima i čuvanje Vaših guma! U ponudi imamo ljetne i zimske Yokohama gume svih veličina i modela za automobile te kamione.


Za više informacija obratite se u najbližu Tokić poslovnicu. Gume Sava dizajnirane su u Europi i podržane tehnologijom tvrtke Goodyear. U kategoriji Gume i naplatci ćete naći potkategoriju Gume u kojoj se nalazi raznolika ponuda guma za vaše vozilo. Možete izabrati kvalitetne gume priznatih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.