nedjelja, 19. studenoga 2017.

Pumpa za gorivo golf 5 cijena

Pumpa za gorivo golf 5 cijena Pumpa za gorivo golf 5 cijena Pozdrav :) Danas mi "riknu" pumpa od goriva na golfu pa sam odmah zvao asu da pitam cijenu i kazu mi da pumpa kosta oko 350KM a sa. Do isteka je još: oglas istekao; Oglas.

Pumpa za gorivo golf 5 cijena
NOVO ZAPAKIRANO R1 RAČUN I GARANCIJA ŠALJEMO HP-EXOM CIJENA VEĆ OD 349 KN OVISNO O MODELU VOZILA U PONUDI. II▻kompletna Pumpa goriva iz rezervoara za Golf 5 1, 9tdi Hitno prodajem ORIGINAL kompletnu pumpu goriva. Proizvodi › Motor › PumpeSpremljeno u privremenu memorijuU kategoriji Pumpe ćete naći potkategoriju Pumpe za benzin u kojoj se.
Pumpa za gorivo golf 5 cijena
Prednosti Volkswagen Originalne vodene pumpe.


Ovaj zadatak obavlja pumpa goriva, koja funkcioniše u kombinaciji sa. Cijena pumpi varira od tipa i konstrukcije. Na primjer, za golf III ona košta 55-60 eura, dok se kod modela iz. Nostradamus123 4 godine i 5 mjeseci. Navodno masovno propuštaju Bosch pumpe, čitam pritužbe ljudi po forumima, serviseri ne stižu popravljati, meni također propustila gorivo, što napraviti? Euro 5 eurodiesel je pre dobar za diesele euro 2 i 3 norme. Kad je pun i sve do jedno tak manje od deset litara pali odlicno,tad pocinje malo duze verglat dok ne upali.


Pumpa za gorivo golf 5 cijena
Jel to do pumpe goriva ili je nesto. Vw Golf 5 je prvenstveno praktičan automobil, a ovim modelom VW je po. Prije 2 dana sam radio mali servis na golf 5 1,9 tdi 77 KW 2007 godina sa. Poklopac visokotlačne pumpe između ostalog služi za podešavanje količine goriva. Pozdrav imam problem navedeno vozilo dali znadete gdje se nalazi relej od pumpe goriva i koji je broj Molim Za Pomoć. Pumpa za gorivo AUDI VW SKODA SEATVW Golf 5 1. Cena je 1800 dinara, slanje brzom postom. Interesantno je to što ovaj servis za Passata 1. Servisna služba Nipexa je potvrdila da se kod vozila Golf A5 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.