utorak, 17. listopada 2017.

Beta glukan cijena u ljekarnama

Beta glukan cijena u ljekarnama Istraživanja su pokazala da beta-glukan u organizmu aktivira. Cijena je dosta pristupacna u odnosu na ostale proizvođače i sadržaj je dostatan za 2 mj. Larisa, traži u ljekarnama samo visoko pročišćeni beta glukan.

Beta glukan cijena u ljekarnama
Stranica 9-Beta 1,3 Glukan Alternativno liječenje. Hm, ja sam došla u ljekarnu i pitala za beta glukan, i farmaceutkinja mi je ponudila Solgarov. Zna li netko smije li se uzimati Beta Glucan za vrijeme trudnoći i za vrijeme. I u nekim ljekarnama (npr u Petrinjskoj) je cijena tu negdje.


Vaša košarica će ukupno 49 bodova koja se može pretvoriti u kupon 9,80 kn. Salvit Beta Glukan tekući + Fibravit GRATIS. Cijena Aktival Beta Glukan forte C 500 mg je 170,73 kn. U organizmu beta-glukan potiče stvaranje koštane srži, a time i proizvodnju leukocita i trombocita. Aktivira makrofage - stanice koje potiču imunološku aktivnost. BETA GLUKAN, Superjunak u obrani organizma.


Gotovo je zapanjujuć podatak da beta-1,3-D-glukan povećava imunološku aktivnost organizma za 50-120. Imunosal proizvodi odlikuju se svojim cjelovitim sastavom koji uz glavni sastojak beta-glukan sadrži zaokruženu formulaciju posebno. Upravo zbog toga u Ljekarnama Prima Pharme u cijelo Hrvatskoj održavaju se Dani imuniteta od 15.

Beta glukan cijena u ljekarnama
MiVita Beta Glucan proizvode u svim ljekarnama po. Namjeravam otici po to ovih dana, a mislim da je tamo nesto niza cijena. GDJE KUPITI: U odabranim Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. SASTAV U 1 KAPSULI: beta-1,3 D glukan (izoliran iz kvasca Saccharomyces cerevisiae) 500 mg.


Beta glukan je dugolančani polisaharid koji se prirodno nalazi u. CIJENA PO DANU: 6,4 kn do 19,2 kn. Najpovoljnija cijena eko detrerdženata koncentrata.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.