srijeda, 18. listopada 2017.

Boja hrasta vrata

Boja hrasta vrata Hrast masivna sobna vrata sa zaobljenim štokom i zaobljenim lajsnama. Dimenzije i dizajn po želji naručioca. U mogućnosti smo Vam ponuditi sobna vrata, glavna ulazna vrata, ulazna vrata.

Boja hrasta vrata
S ogledalom, 4 klizna vrata, 6 polica i 1 šipkom za vješalice. Melamin u bijeloj boji i boji hrasta. S 3 vrata, 4 ladice, 2 police i 2 šipke za vješalice. Unutarnja masivna vrata izrađena su iz kvalitetnog drva jele i smreke.
Boja hrasta vrata
U varijanti "Standard" ostavljena su u. BOJA 700 : STARI HRAST EKONOMIK PLUS.


Boje skupine F1 su standardno dobavljive u mat izvedbi, opcijski također kao sjaj. II▻ULAZNA VRATA PVC, BOJA HRASTA Prodajem, ulazna vrata PVC, boje hrasta, korištena svega 1. MARLEY President harmonika vrata elegantnog dizajna idealna su za postavljanje u manjim prostorijama u kojima nema dovoljno prostora za otvaranje ili. Trebam ponudu za vrata kao na priloženoj slici, dimenzije: 156, 203, 2, boja hrast. Vitrina VEDDE 1 vrata boja divlji hrast. Izložbeni model ili sličan artikl možete pogledati u trgovini. Uključujući: 2 šipke za vješalice, 2 police.

Boja hrasta vrata
Svojstva ladice: graničnik za ladicu.


Informacija o montaži: Po principu - uradi sam. Kvalitetan ormar od ukrasnog furnira u boji hrasta. S 2 ogledala, 4 vrata, 3 ladice, 4 police i 2 šipke za vješalice. Vrata oplemenjena ivericom i kartonskim saćem, otporna na habanje i oštećenja. Omogućena je precizna i kvalitetna montaža. Furniri ističu ljepotu, bogatstvo i boju prirodnog drveta.


Kao što su bukva, hrast, javor, orah… Štok vrata je masiv i izrađuje se od materijala:. Preskoči na odjeljak bojana sobna vrata ekološkom bijelom bojom - Bojana sobna vrata ekološkom bijelom bojom imaju mogućnost biti sa ili bez. Prodaja i ugradnja sobnih vrata uz najbrzu isporuku – Nikonvrata Beograd.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.