nedjelja, 29. listopada 2017.

Check engine lampica

Check engine lampica Auto super radi i ide ali ima jedan problem. Nakon par stotina km upali mi se "check engine" lampica. Code greške je vezan uz smjesu goriva.

Check engine lampica
Mercedes Klub Hrvatska - Pogledaj temu - W211: Javlja grešku pri. MJet - pali se check engine lampica nakon rada. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku.


Vectra b check engine lampica7 objava1 svi 2016Check engine lampica15 objava19 pro 2012Vectra b - check engine lampica15 objava28 pro 2010Check engine opet, i opet!

Check engine lampica
Alfisti Srbija › Servis, tehnika, delovi. ServisSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu24. Ne postoji lampica koja se pali samo zbog katalizatora. Pali ti se check engine lampica, a uzroka moze da bude puno. Točnije, lampica za ventilator se ne ugasi pa se upali check engine. Prvo sam išao u Toyotu i rekli su da po njima nema nikakve greško, nego. EL 8V(benzinski motor) Pre neki dan mi se upalila lamcica "check engine",dan kasnije mi se kada sam sipao gorivo ugasila se.


Kada dam kontakt upale mi se sve lampice osim jedne na obrtomjeru iznad nule: dvije. Kako naslov kaze upalila se lampica narandzaste boje desno na.

Check engine lampica
Meni se ta lampica "Check engine" upalila - prvo mi je auto verglao a onda. Evo i moj slucaj:Jednog dana mi se upalila lampica check engine. Zbog velike zaauzetosti nikako da odem na dijagnostiku pa sam vozio neko. Danas me zadesilo to da kada sam startovao auto da mi se upalila Check Engine lampica i da konstantno blinka, ali nisam mnogo obracao. Idem s posla i upali mi se odjednom žuta lampica (ništa ne piše gore lijevo na inst.tabli), ali mislim da je to check engine. Lampica check engine je generalno za sve senzore koji su na motoru i na ostalim vitalnim komponentama motora.


U ovom slučaju jedna od grešaka može da bude i paljenje check engine lampice, jer kompjuter ne dobija pravu informaciju od druge lambda.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.