nedjelja, 29. listopada 2017.

Tekućina za krpanje guma

Tekućina za krpanje guma Tekućina za krpanje guma KompatibilnostZračnica s ventilom Schrader ili tubeless gume (bicikli, tačke, prikolice...). Samo se ulije kroz ventil i napumpa se guma.

Tekućina za krpanje guma
Sonax tekućina za krpanje guma 400ml. Djeluje na oštećenja promjera do 3 mm. U takvim trgovinama najčešće se nude kitovi za popravak gume s kompresorom.
Tekućina za krpanje guma
Oni imaju specijalnu tekućinu za krpanje guma koja popravlja. Na svi sreću osobno nisam nikad imao. TO KADA SE PROBUŠI GUMA Rezervni kotač ili pribor za krpanje?


Pogledaj ponudu, usporedi cijene i pronađi najpovoljniji pribor za krpanje guma! Da li ona tekućina što služi da se ubrizga u gumu kad se probuši, jel, što se koristi umjesto rezervnog kotača, da li guma nakon toga se može. TEKUĆINA ZA KRPANJE GUMA 125ML M-WAVE. Vjerovatno je slična situacija i sa tekućinama za bicikl. Povratak na Oprema za biciklizam ».

Tekućina za krpanje guma
Na koncu, investirajte i u sredstvo za krpanje guma i imajte na umu. Provjerite sustav kočenja, pločice i diskove, baš kao i kočionu tekućinu.


Mučne zamjene guma su sada stvar prošlosti s WABCO kompletom za. Pit Stop TNT EVO, originalna tekućina za krpanje vanjskih guma. Specijaln dizajn za korištenje sa Geax TNT vanjskim gumama, može se koristiti i sa. Set za krpanje guma, razvrtač, igla za umetanje, igla za čišćenje rupe, vulkanizacijska tekućina. No Flats tekućina za krpanje Eco Sealant 1000 ml GUME. MOTUL FORK OIL MEDIUM EXPERT 10W hidraulična tekućina za vilice i amortizere. MOTUL TYRE REPAIR 300 ml tekućina na bazi latexa za krpanje guma.


Nemam pojma što ti preporučiti, ako nije za krpanje. Ne nosite rezervnu zračnicu, poluge za skidanje vanjske gume, pumpu za bic. ZEFAL Z-Sealant tekućina za samokrpanje. Tekućina za brtvljenje i regeneraciju gumenjaka od neoprena ili PVC-a.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.