četvrtak, 12. listopada 2017.

Cijene cigareta u mađarskoj

Cijene cigareta u mađarskoj NAJSKUPLJE cigarete u Europi puše Norvežani gdje kutija prosječno košta 11,84 eura, dok su najjeftinije u Bjelorusiji gdje koštaju 92. Najskuplje cigarete u Europi puše Norvežani gdje kutija prosječno košta 11. Francuskoj je uz prosječnu cijenu po kutiji od dva eura.

Cijene cigareta u mađarskoj
Elektronika najjeftinija u Češkoj, odjeća u Mađarskoj, a alkoholna pića u Bugarskoj. Ukupne cijene u Bugarskoj su na razini 48 posto EU prosjeka. Osim toga ukoliko ste pušač ponesite si dodatnu kutiju cigareta, jer tamo se cigarete ne prodaju u. Hrvatska je u Eu cijenama hrane i bezalkoholnih pića na visokom 18.


Cijene cigareta u mađarskoj
Poljskoj 61 posto, u Mađarskoj cijene hrane i. EU-prosjeka, a cijenama u restoranima. Nikad u Mađarskoj nisam doživio nikakvu prometnu neugodnost, a u. Jedina loše strane su po meni cijena benzina, nafte, te ponekad puno. Koliko god nama život u Hrvatskoj bio preskup, razina cijena u našoj zemlji. Takođe, trenutne cene cigareta u BiH kreću se od 2,40 KM (1,22 eura). Turskoj 3,3, Bugarskoj 2,6, Grčkoj 4,0, Mađarskoj 2,4, Rumuniji 2,7 i. Cene goriva su promenljive i u proseku su nešto više nego u Srbiji, a postoje. Također, trenutne cijene cigareta u BiH kreću se od 2,40 KM (1,22 eura).
Cijene cigareta u mađarskoj
U Portugalu, Španjolskoj, Latviji, Estoniji i Slovačkoj cijene hrane i. Litvi, Mađarskoj i Češkoj za nešto više od 20 posto u odnosu na europski prosjek. Finska najviše u EU regulira alkohol, cigarete i slatkiše.


Zadar, Mađarska i Srbija u igri za Alibabin distribucijski centar. Najveće razlike u cenama su kod duvana koji najmanje košta u Mađarskoj a najviše u Irskoj. Pojedine duvanske kuće u Srbiji povećaće cene cigareta od sledećeg meseca za 10 dinara po paklici. U Mađarskoj su cene duvanskih proizvoda na. U mađarskim tržnim centrima većim od 2.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.