ponedjeljak, 30. listopada 2017.

Čišćenje kamenca u kupaonici

Čišćenje kamenca u kupaonici Kamenac sa slavina odstranite krpom umočenom u bijeli ocat. Alternativa: Upotrijebite neabrazivnu spužvicu za ribanje natopljenu u sredstvo za čišćenje kupaonice. Pustite da odstoji na staklu tuš-kabine ili. Kako biste spriječili zadržavanje vlage i pojavu plijesni, provjetravajte kupaonicu, koristite odvlaživač zraka ili ventilator. Od eko sredstava u kupaonici koristim puno alkoholnog octa, čistog ili. Ocat učinkovito uklanja hrđu i nakupine vodenog kamenca. Mnoga komercijalna sredstva za čišćenje sadrže lavandu.

Čišćenje kamenca u kupaonici
U kupaonici ili kuhinji naslage kamenca na slavinama otopite.


Kupaonske površine se lako čiste sa otopinom sode bikarbone u vodi. Tvrdokorne mrlje i plijesan čistite sa. Njime možete prati zidove kupatila, pošto je odlično u uništavanju bakterija. Prokuvano alkoholno sirće lako uništava i kamenac u kupatilu. Prirodna sredstva za čišćenje kupatila su podjednako, ako ne i bolje, djelotvorna kao kupovna. Prokuhani alkoholni ocat lako uništava i kamenac u kupaonici. U pauzi između vaših omiljenih tv-serija redovito se vrte reklame za sredstva za čišćenje koja bez "imalo vašeg truda" čiste, peru, uklanjaju mrlje, kamenac i. Soda bikarbona odlična je za čišćenje naslaga nečistoća i kamenca s umivaonika i.

Čišćenje kamenca u kupaonici
Otvorite ormariće u kupaonici, kuhinji i smočnici.


KAKO OČISTITI WC, KUPAONICU I KADU Kamenac u wc školjki i kadi. Skroz očisti kamenac, masnoću i gljivice, a nimalo ne uništi površinu. Razrijedi ga i odmah nakon čišćenja dobro isperi. Ja sam upravo danas oribala fuge u kupaonici pomocu praska za pecivo i stare cetkice, a rezultat je zapanjujuci! Dubinsko čišćenje kupatila u 7 koraka Poznato je da je kupatilo jedno od. Iznimno je dobar za dezinficiranje, ali i za uklanjanje vodenog kamenca. Gotovo da ne postoji domaćinstvo u kojem se ne koristi ocat.


Ocat će odlično ukloniti kamenac, a neće ošteti površinu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.