petak, 20. listopada 2017.

Fina isplata dividende braniteljima 2016

Fina isplata dividende braniteljima 2016 Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji (Fond HB) započet će. Ističu kako je isplata dividende rezultat uspješnog poslovanja, povećanja interne efikasnosti poslovanja. Država gata iz kristalne kugle, a Fina uzela dividendu SKDD-a.

Fina isplata dividende braniteljima 2016
Dividenda iz Fonda branitelja 7,03 kune. Isplata dividendi obavljat će se isključivo u poslovnicama FINA-e. Na press konferenciji održanoj u Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti kojoj su prisustvovali potpredsjednica Vlade RH gospođa. Fond branitelja gubi dobit i imovinu.


Fina isplata dividende braniteljima 2016
Fond hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji i Raiffeisen društvo za. Za 189 zahtjev je odobrena isplata financijske pomoći za što je osigurano. FINA-e kako bi neometano koristili naknade. Riječ je o nešto više od 127 milijuna. Alkaloid AD Skoplje pozitivno poslovao u razdoblju od siječnja do rujna 2016. Sve miriše na propast dionica ili igre moćnika nad braniteljima koje više nitko ne doživljva ozbiljno.


U utorak započinje isplata dividenda iz Fonda HB – cijena udjela 7,03 kune. Na temelju vlasništva nad udjelima imaš pravo na isplatu dividende, mislim da su do. Podizanje dividende i prodaju udjela možeš obaviti u FINA-i (a mislim da i u Erste banki).

Fina isplata dividende braniteljima 2016
Sve ovo u svezi fonda HB je još jedna velika prijevara branitelja, kao primjer recimo ovo:. Ukupan iznos namijenjen za isplatu dividende za 2015. Fina-e neće biti moguće podići dividendu, izvršavati isplatu udjela niti. Ugovorom s Pupovcem nezakonito opterećen proračun za 2016. COM(2014) 38 final, annex 11, Prilog o Hrvatskoj.


Planom normativnih aktivnosti Ministarstva branitelja za 2016. Carinskom upravom i FINA-om započeli su novi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.