petak, 20. listopada 2017.

Dubinske pumpe za vodu forum

Dubinske pumpe za vodu forum Do danas radilo OK, hidrofor podešen na 3 bara, voda trenutno na 8 metara, ima je dosta. Danas pumpa ne može nabiti više od 2 bara. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuPočetna stranica Dubinske pumpe za bunare.

Dubinske pumpe za vodu forum
PEDROLLO PUMPE CIJENA, PEDROLLO cijene, Pedrollo potopne pumpe, PEDROLLO PUMPE. Stranica 26- navodnjavanje kap po kap Povrtlarstvo. Potopna dubinska pumpa Cadoppi CPO 3140 - 3" (1,1kW).


Stranica 4410 objava20 svi 2015bunari za navodnjavanje povrća - Stranica 1810 objava24 velj 2013Vjetrenjača10 objava27 sij 2013Hidrofor - Stranica 810 objava31 ožu 2012Više rezultata za poljoprivredni-forum.

Dubinske pumpe za vodu forum
Dubinska pumpa, submersible pumps, potopna pumpa, pumpa za. Vodu koristim i za kucu i za zalivanje baste. Imao sam elektrokovinu sa malim buretom u jednoj sahti pored bunara ali je bas propala a sad. Pumpa za vodu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Može li mi neko pomoći, ko se razume u ove stvari. U firmi sam od skoro zaduzen za dubinske pumpe koje crpe vodu iz bunara i za vodovodni.


Curi voda na osovini kod usisne centrifugalne pumpe. U tom se slučaju može u bunar postaviti dubinska pumpa ,koja na sebi ima priključni. To su ruske membranske pumpe za vodu kakve se prodaju vec.

Dubinske pumpe za vodu forum
Možda ste u potrazi za uređajem za pražnjenje. Ima neka fora da se pumpa, bar ova kod koje se rade dubinske. Tačnije, ako je temperatura vode iz bunara oko 12°C onda pumpa tu vodu. Pozdrav svim clanovima foruma, ukoliko budete imali pitanja vezana za sisteme za.


Pumpa je dubinska,lokacija je kostolac blizu dunava. Pumpe za vodu:ebara,Cadoppi,Pentax,Speroni,Faggiolati,Grundfos,Elektrokovina. Sve što sam do sada pronašao u ZG su bilge utopne pumpe koje da bih. Treca stvar vrlo bitna je odabir pumpe,naj veci COP imaju pumpe voda-voda ali za takvu. Nov sam ovde na forumu pa se slabije snalazim necete mi zameriti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.