petak, 20. listopada 2017.

Isplata akontacije plaće joppd

Isplata akontacije plaće joppd Neoporezivi primici koji se ne iskazuju na obrascu JOPPD. Isplata plaće i naknade plaće radniku na bolovanju. Iskazivanje neisplate plaće putem Obrasca JOPPD od 1.

Isplata akontacije plaće joppd
Prilikom isplate akontacije plaće, u interval datuma se uvijek upisuje cijeli. JOPPD obrascu, koje su i same zahtijevale dodatni rad na programu. Kod isplata akontacija plaće, u ovo polje se ne upisuje ništa. Da, na dan isplate akontacije plaće ili najkasnije drugi dan predajete od 01.
Isplata akontacije plaće joppd
Stranica 94-Obrazac JOPPD i oko njega Poduzetništvo, računovodstvo i porezi.


Kako postići da platne naloge povuče kod naknadne isplate plaće. Poreznoj upravi popunjen Obrazac JOPPD s podacima o plaći. Ako je isplata plaće u petak , da li se obrazac mora predati do subote. Obrascu JOPPD evidentiraju isplate akontacije poreza na dohodak ? Kada isplaćuje plaću, poduzetnik je istog dana obvezan podnijeti i obrazac JOPPD s ispravno obračunatim iznosima za svakog pojedinog. Do sada smo obračunavali plaće kumulativno za sve radnike odredili postotke za. Oprez kod obračuna više različitih vrsta isplata kada se jedna platna lista mora prikazati na više redaka.


Za akontacije putnih naloga obrazac se ne predaje.

Isplata akontacije plaće joppd
Za sve isplate plaća i naknada od nesamostalnog rada, izvršene od 1. JOPPD koji će se početi primjenjivati od 1. JOPPD, Novosti u obračunu doprinosa i porezu na dohodak. On-line priručnik za popunjavanje obrasca JOPPD sadrži teorijski dio koji obrađuje zakonske odredbe koje se odnose na obrazac i praktični. Upis JOPPD oznaka (osim oznake naĉina isplate - Stranica B 16.1.). Važno - akontacije - isplate plaće za mjesec u više navrata: Postupati. Pitanje: Presudom suda radnik je vraćen na posao, te se firmi nalaže platiti naknadu u visini izgubljenih plaća od 4.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.