petak, 20. listopada 2017.

Tekućina za pranje vjetrobranskog stakla konzum

Tekućina za pranje vjetrobranskog stakla konzum Tekućina za pranje vjetrobranskog stakla -25 F5 5 l. K plus F5 sredstvo za pranje vjetrobranskih stakala u ljetnim uvjetima. F5 tekućina za pranje vjetrobranskog stakla u zimskim uvjetima.

Tekućina za pranje vjetrobranskog stakla konzum
Sredstvo za pranje vjetrobranskog stakla 5 L. Alfacar sredstvo za pranje vjetrobranskih stakala na temperaturama do – 25° C stupnjeva za 24,99 kune, Alfacare. Prelistaj Konzum katalog - Sve za nezaboravna putovanja kako bi prije. L za 29,99kn i sprej za odleđivanje stakla za 16,99kn.
Tekućina za pranje vjetrobranskog stakla konzum
OK a za ovaj iz Konzuma ne znam je li više šporkaje stakla ili ih pere.


Registrirani korisnici naše aplikacije, pored 20% na sve dijelove, dobivaju u siječnju kupnjom metlica i blix sredstvo za odleđivanje stakla GRATIS. Svi katalozi, akcije i popusti na jednom mjestu. Lidl, Kaufland, Konzum, Plodine, Interspar, DM katalog. Ako u automobilu tijekom zime koristite ljetnu tekućinu za pranje stakla ili pak. Autolux tekućina za pranje vjetrobranskih stakla – parfumirana. Zato ne smijete dopustiti da spremnik s tekućinom za pranje stakala.


Temeljito pranje, provjera ulja i akumulatora prije prve proljetne vožnje. Ljetna tekućina pomaže da se s vjetrobranskog stakla otklone ostaci soli, kukci i ostale nečistoće i omogućava vam.

Tekućina za pranje vjetrobranskog stakla konzum
Pregledajte i pretražite kod nas sve artikle kataloga: Kufland od 12. Ako nemate kupovni sprej za odleđivanje stakala ili ga ne želite kupovati, posegnite za dva vrlo jeftina sastojka i. Previous : Konzum katalog Igračke 15. Prijenosni HDD SILICON POWER 1 TB, USB 3. Zimska tekućina za pranje vjetrobranskog stakla INFINITY. Nova generacija tekućine za čišćenje i pranje vjetrobranskog stakla.


Nova formula testirana od strane DEKRA Njemačka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.