petak, 13. listopada 2017.

Japanski proizvođači motocikla

Japanski proizvođači motocikla Izložbeni prostor posvećen motociklima u Tokiju nije osobito velik, ali četiri velika japanska proizvođača doživljavaju ga kao domaći teren, tako. U ovu kategoriju ulaze članci i kategorije u svezi s japanskim proizvođačima automobila. Povodom 125 obljetnice stvaranja prvog motocikla i početka motociklističke.

Japanski proizvođači motocikla
Japanci su kasnije taj koncept u 40-im i 50-im godinama. Ako je netko dobar u nečemu, onda su to Japanci u izradi motora. Honda predstavlja dva nova modela motocikla.


KS zbog dogovora japanskih proizvođača. Japanska automobilska industrija je, faktički, bila zbrisana sa lica. Honda je postala najveći proizvođač motocikala na svetu. Postoji dosta motocikala koji se proizvode u Japanu, koji nikada ne stignu do Starog kontinenta, bar ne na legalan način. U poslednjem delu opusa o japanskim proizvodjačima motora pročitajte kako je to Yamaha postala svetski poznata firma i koji su je modeli. Oldtimer u svom izvornom obliku koristi motor od samo 600 kubičnih centimetara, pa mu je trkaći motor istoimenog proizvođača došao kao. Sama ideja o motociklu na struju zapravo i nije osobito luda ni. Moto oglasnik: prodaja motocikala u moto oglasima sa slikama i cijenama motora.


KRAJ ZA WANKEL MOTOR: PRESTAJE SERIJSKA PROIZVODNJA. NSU, japanski proizvođač se velikim entuzijazmom bacio na usavršavanje wankel motora.

Japanski proizvođači motocikla
Naravno, tako su europski proizvođači postali konkurentnijima, na što su japanski proizvođači reagirali smanjenjem proizvodnje motocikala. Japanski proizvođač konstruisao je ovaj konceptni motocikl koristeći svoju najnoviju Riding Assist tehnologiju namijenjenu prije svega. Honda u Hrvatskoj snimila novi oglas za motocikl. Sve je jasnije da se Honda i Rijeka vole ili da barem dobro surađuju.


Oglasi postavljeni u poslednja 24 časa: detaljno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.