nedjelja, 1. listopada 2017.

Lampa za trajni lak

Lampa za trajni lak Kod kupnje led lampe jako treba paziti da li materijal koji koristite namijenjen za led lampu ili samo za uv lampu. Ako je gel ili trajni lak namijenjen za uv lampu. Trajni lak za nokte koristi se u kućnoj i profesionalnoj upotrebi.

Lampa za trajni lak
U set za trajni lak nalazi se uv lampa, trajni lak 3u1, odstranjivač trajnog laka, polirni blokovi. Lampa za nokte prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Uv žarulje za lampu za nokte Za sušenje laka, gela i svih ostalih premaza na noktima 9w 365nm. Volimo da su naši nokti uredni i dotjerani, a s trajnim lakom savršena.
Lampa za trajni lak
Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots.


Profesionalna lampa dizajnirana po LED tehnologiji za sušenje svih LED. Rock It je trajni lak nove tehnologije koja koristi posebna vlakna u kombinaciji s. UV zrake, zato boja u lampi ne blijedi. Imate li kakve preporuke - koju lampu uzeti, koji lakovi su vama dobri? Nanesite Essence primer lak (22,90 kn) koji služi da Vaši nokti izdrže. Nakon što je gel bio pod led lampom on je potpuno suh, a ako Vam se. U salonima za uređivanje noktiju koriste se UV lampe, poput lampi iz solarija, za ubrzavanje sušenje i. Pročitaj uništava li trajni lak nokte.

Lampa za trajni lak
Ako vam na koži oko nokta ostanu neki ostaci laka - to uklonite. Zatim je na redu essence MINI LED LAMPA.


Depend sredstvo za čišćenje laka, bazu za trajni lak, trajni lak, UV lampu s punjačem, rašpicu i pogurivač kožice za nokte. Lampe za sušenje noktiju su uređaji koji na bazi ultra svetlosti omogućavaju sušenje trajnog laka i gela za nokte svih vrsta. Depend za ovo je ljeto pripremio posebnu ponudu lakova za nokte, gel lakova i gel lampi pomoću kojih je. LOOK BY BIPA Gelly Nails Pro je nova linija trajnih lakova za nokte uz.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.