petak, 6. listopada 2017.

Najam vozila u dubrovniku

Najam vozila u dubrovniku Kategorija, Vozilo, 1-2 dana, 3-4 dana, 5-6 dana, 1 tjedan, 7+ dana. Posebna ponuda, na sve rezervacije najma vozila u ljetnoj sezoni odobravamo 25%. Iskustvo i tradicija u Rent-a-car poslovanju duža od 25 godina!

Najam vozila u dubrovniku
Zimska akcija u FLEET-u zamrzava cijene na -40% Planirate li na skijanje, vikend odmor ili samo. FLEET CARGO - Najam dostavnih i kombi vozila po najpovoljnim cijenama. Svaki dan, tisuće ljudi ima povjerenje u nas i povjerava nam pronalazak idealnog automobila po najboljoj. Rent a car u poslovnici Uni Rent –a.


Najam vozila u dubrovniku
Uživajte u vožnji uz Sixt car rental. Sva su naša vozila opremljena klimatizacijs. Osigurajte si kvalitetnu i troškovno ugodnu mobilnost po vašoj. Izajmljivanje vozila u zračnoj luci u Splitu, Zagrebu. Iznajmljivanje svih vrsta osobnih vozila, iznajmljivanje gospodarskih vozila i iznajmljivanje motocikala u oglasima sa slikama vozila i cijenama iznajmljivanja. Osim najma vozila mogu se unajmiti scooteri, bicikli i plovila.


Osiguranje i neograničena kilometraža uključeni. NAPOMENA: zbog stalnih promjena u voznom parku, vozila u grupama mogu biti različita od navedenih u. Dubrovnik najam putničkih i cargo kombija - ODLIČNE PONUDE.

Najam vozila u dubrovniku
Mi smo kompanija koja svoj uspjeh u poslovanju bazira na: – brzoj, kvalitetnoj i povoljnoj usluzi, – novim, pouzdanim i udobnim vozilima, – tačnosti i poslovnosti. Da, s tim da se uplaćeni depozit za najam vozila vraća samo u slučaju otkaza. Najam vozila nikad nije bio jednostavniji, opušteniji i zabavniji! Najam teretnih kombi vozila od sada u ponudi! U mogućnosti smo organizirati najam malih, velikih ili luksuznih kategorija vozila kako biste.


Moguća dostava vozila kao i najam vozila s vozačem. Troškovi vraćanja vozila u inozemstvu ovise o mjestu povratka vozila (posebni uvjeti).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.