petak, 20. listopada 2017.

Najduža riječ na svijetu

Najduža riječ na svijetu Najduža riječ na svijetu ima 189. U pitanju je puno kemijsko ime. Naziv jednog proteina najduža je riječ u engleskom jeziku, a vrlo vjerojatno i na svijetu.

Najduža riječ na svijetu
Kada je u pitanju najduža riječ na svijetu, tu se lome koplja oko toga koja zaslužuje titulu. Guinnessova knjiga rekorda kao najdužu priznaje. Njemačka, navodno najduža riječ na svijetu, previše je i za njemačke birokrate. Mi vam predstavljamo neke od najdužih riječi na svetskim jezicima, i naravno najdužu riječ na svijetu.


Najduža riječ na svijetu
Ne samo da nam omogućava da bolje shvatimo materijalni svet u. Izgovaranje najduže riječi na svijetu trajalo tri i po sata. Pretpostavlja se da se radi i o najdužoj riječi uopće, no mnogi leksikografi se ne slažu te tvrde da se imena spojeva ne mogu smatrati riječima. NAJDUŽA riječ na engleskom jeziku, a prilično je sigurno pretpostaviti da se radi i o najdužoj riječi uopće, prvi je put izgovorena u cijelosti. Riječ za etiketiranje govedine najduža autentična riječ na njemačkome jeziku budući da se pojavljuje u službenim tekstovima. Prvi put ikad, u cijelosti je izgovorena najduža riječ na engleskom jeziku, a čitanje te riječi trajalo je tri sata, 33 minuta i 23 sekunde. Popis najdužih hrvatskih riječi sadrži neke od najdužih hrvatskih riječi, od 15. Istim načinom kovanja riječi stvorena je i najduža turska riječ koju. FunForms: Svijet digitalne umjetnosti iz perspektive mlade psihologinje.


Najduža riječ na svijetu
Slova, pismo, riječi lettertohumanityproject. Za usporedbu, najduža riječ na svijetu ima 189. Ako imate tri i pol sata slobodnog vremena, imati ćete čast da čujete najdulju riječ na svijetu. Naime, upravo toliko traje čitanje naziva jednog. SubscribeSubscribedUnsubscribe 184,019184K.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.