petak, 13. listopada 2017.

Nove registarske pločice cijena

Nove registarske pločice cijena Nakon početka izdavanja novih registarskih pločica vozači neće morati mijenjati postojeće. Nove cijene registarskih pločica možete pogledati ovdje. OD DANAS vrijedi novi izgled i cijena registarskih pločica.

Nove registarske pločice cijena
Pravilnik o registraciji i označavanju vozila kojim je reguliran izgled i cijena novih. Cijena registarskih pločica utvrđuje se u sljedećem iznosu:. Vozači će ipak biti zadovoljni da se mijenjaju cijene samih pločica, i to naniže. Standardne pločice idu sa 75 na 65 kuna, a one s izbornom.


Od početka srpnja imat ćemo i nove registarske pločice! RH objavio je nove, niže cijene registarskih pločica. Cijene registarskih pločica utvrđuju se u sljedećem iznosu: 1. Registarske pločice za motorna vozila – par 75,00 kn 2. Hrvatskoj izdaju nove registarske tablice s EU logom. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske saopćeno je kako. No, cijena nove standardne tablice ne bi trebala biti znatno viša od. Hrvatskim će cestama tako voziti šarenilo oznaka, fontova i oblika registarskih tablica. Stižu nam nove registarske pločice (za čiji dizajn, ruku na srce, baš i nije proliveno previše znoja).


Nove registarske pločice cijena
Početna Vijesti Uvedene nove registarske pločice s EU logotipom. Nove registarske pločice s EU znakom počele su se izdavati vlasnicima vozila od. Cijena novih registarskih ploćica je jeftinija nego do sada. Cijena tablica za auto, odnosno za hrvatske registarske oznake iznosi 76 kuna za osobna vozila, 42 kune za moped, te 54 kune za motocikle. One standardne stajat će 65 kuna umjesto. Stižu manje cijene novih pločica - skoro sve vrste registarskih pločica su pojeftinile.


Obične registarske pločice pojeftinile su sa 76 na 65 kuna, registarske. Bosni i Hercegovini, nove tablice, tablice u BiH, nove tablice u BiH, nove. AMS: Koja je cijena pojedinih dokumenata? OVAKO IZGLEDAJU NOVE TABLICE: Evo kada se počinju izdavati i koja im je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.