četvrtak, 19. listopada 2017.

Novi svjetski poredak coca cola

Novi svjetski poredak coca cola Da li znate da Coca Cola-u možemo svrstati u drogu, vrlo je lako navući se na nju, a posljedice su višak kilograma i trbuh kao kod trudnice. Dokumentirana je snažna veza prehrambene mafije i zdravstvene zajednice, te korupcija na najvišim razinama Industrijski giganti Coca-Cola i. U BBC smisiji uživo, voditelj je uporno pokazivao koliko šećera ima u piću Coca-Cola.

Novi svjetski poredak coca cola
Coca-Cola je možda isključila kokain iz svog gaziranog pića prije jednog stoljeća, ali 370 kilograma te droge pronađeno je u tvornici. OTKRIVENA VELIKA ZAVJERA: Coca-Cola i Pepsi golemim donacijama zdravstvu u Americi godinama stopirali zakone o zdravlju. Svaka Coca Cola limenka sadrži oko 10 žličica šećera, energetskog podrivača i vodećeg uzroka karijesa, ali ono što bi vas moralo zabrinjavati. SANDY DOUGLAS pije jednu Coca-Colu svakog dana.
Novi svjetski poredak coca cola
Coca-Colu: Kiselina iz ovog napitka može rastvoriti čak i nokat!


Coca-Cola uz to što prodaje otrov i truje ljude, ima rješenje za ovisnost o. Najgore svjetske multinacionalne kompanije. Aktivni sastojak Coca Cola-e je fosforma kiselina. Ove kisele coca cola fosforna kiselina. Kad smo prvi put saznali za Crkvu letećeg špageti čudovišta iznenadili smo se! No, što tek reći na ovu crkvu, koja vjeruje i štuje slaninu! Zapadu među mladima sastoji u tome da naprave izbor između Coca Cole i Pepsi-ja. Kissinger: Svi koji ne poštuju novi svjetski poredak su teroristi.

Novi svjetski poredak coca cola
Neki to nazivaju ”teorijama zavjere” ili Novim Svjetskim Poretkom.


Rockefeller, kao što je Coca Cola, svjetska organizacija UNICEF, NAFTA. Da bi se ostvario novi svjetski poredak, treba razoriti patriotizam i ukinuti. Ciljevi novog svjetskog poretka i iluminata su. Cole Zero i Cole Light) ova kompanija održava u Indiji.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.