četvrtak, 19. listopada 2017.

Senzor pokreta na baterije

Senzor pokreta na baterije Zidni prekidač senzor pokreta EL-PIR20. Alarm ili zvonce na detektor pokreta daljinski sustav detekcije 1) Stavite ispravne baterije u detektor poketa i u jedinicu koja daje zvučni signal. S ovim bežičnim senzorom pokreta moguće je automatsko upravljanje prekidačima u sklopu sustava za daljinsko.

Senzor pokreta na baterije
Fibaro senzor pokreta napajan je sa dugotrajnom baterijom koja omogučava nesmetan rad od 3 godine. Izostanak ožičenja i bežična Z-Wave komunikacija sa. W super svijetlo LED, svjetlosni tok je 35 lumena 6. Zaštitite svoj dom ili tvrtku alarmom sa senzorom pokreta s 2 daljinska upravljača!
Senzor pokreta na baterije
Ovaj alarm izrađen od ABS-a radi na baterije (4 x AA, nisu uključene). BEŽIČNI DETEKTOR POKRETA S UGRAĐENOM ANTENOM.


PIR-2050 Spoljašnji detektor pokreta automatski aktivira Kućanaklik prijemnike nakon detekcije pokreta. Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo. LED žaruljice za sjajno bijelo svjetlo; - Pogodno za unutarnju i vanjsku uporabu; - Radi na baterije (3 x AA, nisu uključene u ponudu); - Maks. Bežični domet 100-150 metara na otvorenom. Dimenzije senzora pokreta: 64 x 68 x 110 mm. LED sijalica sa senzorom pokreta 9W NOVO sijalica s senzorom.


V-ne idu u kompletu, a daljinski imaju.

Senzor pokreta na baterije
Eurolight LED pametna stropna svjetiljka s mikrowalnim detektorom pokreta i ugrađenom pomoćnom. ALARM SA SENZOROM -radi na baterije 4 AA od 1. C) Senzor detekcije: Piroelektrični infracrveni senzor. Alarm se oglašava ukoliko su aktivirani senzori pokreta ili senzori. Sistem se napaja strujnim ispravljačem koji je propraćen baterijama za podršku, u slučaju. Ovo je jedini senzor koji se za rad koristi baterijama, drugima je potreban strujni priključak. Senzor pokreta napaja se baterijom, ne koristi kabele i možete ga jednostavno smjestiti bilo gdje u domu.


Postavljanje se obavlja u roku od nekoliko minuta. Detektor pokreta sadrži dvije alkalne baterije 1. Korak 3: Da dodate senzor, pristupite Settings tabu i izaberite Add Sensor. Napajanje je baterijsko pomoću alkalnih baterija. JA-180P PIR senzora pokreta sa senzorom loma stakla u jednom kućištu. Jedinstveni pripremni senzor sa strane predviđen da poveća kut osjeta i ubrza. Na jedan prijemnik možete uključiti 4 senzora pokreta, tako da uvijek znate iz. Prilagodljive trake za pričvršćivanje; Indikator stanja baterije.


Vanjski senzori pokreta serije RCI, kutni nosači, daljinsko upravljanje, kontakti 10A, vanjski senzori pokreta serije MD, unutarnji senzori pokreta, montaža na zid.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.