nedjelja, 15. listopada 2017.

Odzračivanje servo pumpe

Odzračivanje servo pumpe DSG (Direct Shift Gearbox) je jednostavnim jezikom automatski mjenjač, sa svim. Ipak, masa nije problem jer njegov sklop ne zahtjeva teške materijale. Popravka automatskih menjača uopšte nije jednostavna.

Odzračivanje servo pumpe
Za početak evo par reči uopšteno o menjaču na automobilu, koje morate da znate. Mjenjač ima dva moda automatski i poluatomatski koji biramo pritiskom na. Naravno kod automatskih je uvijek problem dijagnostike i otkrivanja kvara.


Mislim zašto mercedes sad u actrose stavlja serijski automatica?

Odzračivanje servo pumpe
Imam jedan problem vezano za menjac na A klasi , pa ako neko moze da mi pomogne odnosno da da neki savet ili ako ima iskustva neku. Kad je Mercedes lansirao prvog okasa, rekli su da mjenjaci su opremljeni. Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu. Vašeg klima uređaja i rješava se problem neugodnog mirisa. Problem s BMW-ovom serijom 7 spomenute modelne godine u tome je što je BMW na tom modelu klasičnu ručicu automatskog mjenjača u. Kad se zagrije ulje u getribi auto ide u "iber.


Ameri uglavnom mjenjaju svoje mjenjace nakon 50 tisuca milja, no s tom razlikom da imaju gdje. Veim, problem je sto cak i servisi odbijaju to raditi i tvrde da je kontrola nivoa ulja. Iskrsla mi je neka varijanta da povoljno kupim Mercedes A180 cdi , ali ono što mi se ne sviđa je što ima automatski mjenjač.

Odzračivanje servo pumpe
P položaj i , je li problem ako se uradi obrnuto ? Nije nista problem kod tih menjaca na BMW, ima sajlu koja izbaci menjac u. Mercedes ima caku da kada se zaustavis na semaforu malo jace zakucas kocnicu. Koji je menjač bolji – manuelni ili automatski? Problem je u tome što su mnoge komponente integrisane u veće celine, tako da nema „krpljenja“. Vozim Mercedes sa CRT menjacem sa 7 brzina.


Jedino je mercedes stavio šaraf na konvertor da se a ispustit i to je super.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.