ponedjeljak, 23. listopada 2017.

Plivajuci zamajac simptomi

Plivajuci zamajac simptomi Multijet sa 75 KS nema plivajući zamajac, a šta. Medjuim nema one standardne simptome plivajuceg zamajca da. Plivajući zamajac razvijamo tako da on služi tokom čitavog životnog.

Plivajuci zamajac simptomi
Zamajac se mijenja samo onda kada pokaže određene simptome. Koji su simptomi ako je dotrajao plivajuci zamajac ? Da li je ako se cuje ispod motora ili levog prednjeg tocka kao neki lim da vibrira takav zvuk ? Majstoru je mnogo bolje da vam kaže da je problem plivajući zamajac, nego da vam samo zameni recimo jedan nosač motora.
Plivajuci zamajac simptomi
Takvi su simptomi i kod mene bili ovih dana i u petak je zakazana. Kvarovi plivajućeg zamajca - PML automobilipmlautomobili.


Da vam je plivajući zamajac dotrajao i da je vreme da ga menjate najlakše ćete znati ako dobro oslušnete šta vam motor kaže kada ga. Specijalni alat za montažu i centriranje svih kvačila. Prevashodno namenjen za montažu samopodešavajuće korpe kvačila, na plivajući zamajac. Dvomaseni zamajac je sastavni deo svakog modernog automobila koji. Po mom miljenju to su simptomi plivajuceg zamajca u ranoj fazi. Zanimam me misljenje iskusnijih na sta bi jos trebalo obratiti paznju, jel malo.


Simptoma da je los plivajuci zamajac ima raznih, a ti si gore naveo nekoliko njih.

Plivajuci zamajac simptomi
Lamela za plivajuci zamajac nije klasicna lamela, tj. Plivajuci zamajac ima vecina novih kola, narocito jacih. Da li neko zna koji su prvi simptomi otkazivanja plivajuceg zamajca. Samo ponekad se pri paljenju cuje metalan zvuk, jedan majstor kaze da se cuje zamajac a. Cena mu je od 200€ do 500€ zavisno od marke. Ali svi ti simptomi mogu da budu i od loših nosača motora.


Ja to ne bih nista dirao, barem dok se ne pojave i drugi simptomi. Ovako ti je samo znak da spremas pare, pa kad bude.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.