ponedjeljak, 23. listopada 2017.

Bolnica merkur gastroenterologija

Bolnica merkur gastroenterologija Liječnici specijalisti Zavoda za gastroenterologiju (abecednim redom):. DNEVNA BOLNICA ZAVODA ZA GASTROENTEROLOGIJU. Dnevna bolnica Zavoda smještena je u području prizemlja bolnice.

Bolnica merkur gastroenterologija
INTERVENTNU GASTROENTEROLOGIJU I ENDOSKOPIJU. Odjela za interventnu gastroenterologiju i endoskopiju nalazi se u području razizemlja bolnice. Opća gastroenterološka ambulanta nalazi se u prostoru Poliklinike Klinike za unutarnje bolesti u razizemlju. Radno vrijeme: radnim danom 8-16 sati prema dolje.


Bolnica merkur gastroenterologija
Glavna sestra klinike: Ivana Mihalić Aleksić, bacc. Ocijenite KLINIČKA BOLNICA MERKUR: GASTROENTEROLOŠKA AMBULANTA! Vlastitim mišljenjem, dojmovima i zapažanjima pomažete svim nadji. Mislim da ce biti dovoljno da kazem da mi u drugim bolnicama u Zagrebu i Becu. Unatoč tehnološkom napretku koji je nakon uvođenja endoskopije gornjeg i donjeg. Specijalna bolnica za lecenje i rehabilitaciju bolesti organa za varenje i šecerne bolesti - „Vrnjačka. Bolnica je centar izvrsnosti za sportsku medicinu, u njoj se liječilo niz.


Marko Duvnjak Glavni tehničar Zavoda Jura Erceg, bacc. Bolnice, klinike - Hrvatska - CroMaps zdravstveni vodič.

Bolnica merkur gastroenterologija
Merkur" – novi ("B" kategorija), „Mirko. Hematologija, gastroenterologija, rendgenologija - posebno angiologija, CT. Broj pacijenata koji čekaju preglede u bolnicama u gotovo dva tjedna. Danas na oftalmologiji, gastroenterologiji i otorinolaringologiji također".


Pročelnik Zavoda za gastroenterologiju i hepatologiju Klinike za. Mandatno razdoblje odgovornih osoba Kliničke bolnice „Sveti Duh“ traje. Stečeno zvanje: subspecijalist gastroenterolog-. GERB, sve je češća dijagnoza s kojom se vraćamo s gastroskopije. Gastroenterologija -2 mjeseca i 3 tjedna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.