petak, 13. listopada 2017.

Pribor za trajni lak

Pribor za trajni lak Trajni lak za nokte koristi se u kućnoj i profesionalnoj upotrebi. U set za trajni lak nalazi se uv lampa, trajni lak 3u1, odstranjivač trajnog laka, polirni blokovi. U svakom setu nalati se osnovna oprema za stavljanje trajnog laka.

Pribor za trajni lak
U nekim setovima nalaze se dodatci za skidanje trajnog laka. BB Gel&Lak setovi su setovi pomno odabrani za vas. Nudimo setove trandy sezonskih boja, stopljene u svaki set. Profesionalni podološki set - SOCAP original Web shop.
Pribor za trajni lak
Depend za ovo je ljeto pripremio posebnu ponudu lakova za nokte, gel lakova i gel lampi pomoću kojih je.


Kozmo je opet dobio setove za trajni lak od Dependa Osobno to mi je najdraza. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoOpis proizvoda. Rock It je trajni lak nove tehnologije koja koristi posebna vlakna u kombinaciji s kvalitetnim pigmentima koji su UV otporni. DVOFAZNA BANANA-RAŠPICA fine do srednje granulacije sredit će tvoje nokte u dva laka koraka. Nokte prvo skrati, a potom zagladi rubove. Base & Top, Soak Off Remover i Base One Cleaner.


Novo iz LOOK BY BIPA - LED lampa za nokte i trajni lakovi u raznim nijansama! Volimo da su naši nokti uredni i dotjerani, a s trajnim lakom savršena manikura.

Pribor za trajni lak
Depend sredstvo za čišćenje laka, bazu za trajni lak, trajni lak, UV lampu s punjačem, rašpicu i pogurivač kožice za nokte. Zato su u CND (industrija za izradu lakova i gelova za nokte) odlučili napraviti što prirodniji trajni lak za nokte. Danas je na redu jedan malo drugačiji video, stavljanje trajnog laka! IBD trajni lak Bella Boudoir - 56981. U posljednje vrijeme su mi najdraži trajni lakovi koji se skidaju odstranjivačima koji ih rastope, izgledaju prirodnije (tanje), mekaniji su , a drže.


Gelaze Gel-n-Base in One je inovativni 100% gel trajni lak, koji sadrži osnovni. Cuccio Colour Veneer - Cuccio Veneer soak off trajni lak. Web trgovina brandovi, pribor i alati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.