subota, 7. listopada 2017.

Snaga grijanja po kvadratu

Snaga grijanja po kvadratu Za izračun potrebne snage radijatora, odnosno potrebne ukupne snage kotla, uzeti su u obzir koeficijenti za građevine srednje izoliranosti. PROMET prodajni program opreme za centralno grijanje, vodovod, sanitarije i. Osim kvadrature i izolacije izračun potrebne snage radijatora ovisi i o podneblju u kojem se nalazi objekt te o još nekim faktorima, stoga napominjemo da ovaj.

Snaga grijanja po kvadratu
Racunaj 60 do 80 W po kvadratu, najodokativnija metoda. U pravilu, ugradnjom većeg broja članaka radijatora početni troškovi su veći, ali se za iste efekte grijanja može koristiti niža temperatura vode čime se štedi na. Kod kotlova na čvrsto gorivo proračun zavisi od kvaliteta goriva te se za specijalne slučajeve proračun mora.
Snaga grijanja po kvadratu
Mislim da je proracun po kvadraturi, kao i struja.


Doma imam plinski bojler, za koji (a i svaki koji kupujes) se zna koliko kvadrata moze grijati. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuPreduzeće SAJ-COMMERCE DOO bavi se uvozom, izvozom i trgovinom na veliko opreme za centralno grejanje. Vodeći uvozni artikli su: STADLER kotlovi za. Dat ću si truda i prokopati po arhivi možda negdje nađem stari Excell file pa ti. Peć" može biti bilo gdje, kad je u pitanju radijatorsko grijanje. Bitniji su slijedeći podaci: koliko kvadrata trebaš grijati, kakva je fasada i stolarija.


Efektivnost NOIROT 1000 W grijalice će koštati otprilike 0,41 lipe po satu što znači da će. Snaga grijanja, za nekoliko tipičnih konstrukcija visine stropa 2,60 m.

Snaga grijanja po kvadratu
Evo u toku su dogovori za uvođenje centralnog grijanja pa me muči nekoliko. Nekome je dovoljno 100w po kvadratu a nekome nije ni 200w. Ukoliko niste sigurni koju rashladnu snagu klima uređaja trebate za Vaš prostor možete je izračunati pomoću ovog kalkulatora. Kako se izračuna snaga radijatora (tj članaka) potrebnih za zagrijavanje. Sigurno ce se morati staviti dodatna expanziona posuda za grijanje zbo velike kolicine vode. Prilikom izračuna snage radijatora uzmite u obzir od čega je Vaša kuća.


Odabrali ste radijator, ali niste sigurni koliko bi trebao grijati, znači kakav učinak bi trebao imati? Klima uređaji se rade u slijedećim snagama: 1,6; 2,1; 2,7; 3,7; 5,4; 7,0 kW …. Precizan odgovor daje termodinamički proračun prostora koji se klimatizira.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.