subota, 7. listopada 2017.

Stroj za cigarete

Stroj za cigarete PRODAJEMO ELEKTRIČNU MAŠINICU ZA PUNJENJE CIGARETA NOVO. MAŠINICA ZA PUNJENJE PRAZNIH CIGARA U OBLIKU CIGARETE – 299. Powermatic 2 + trenutno je najbolji električni aparat na tržištu za punjenje cigaretnih tuba s filterom!

Stroj za cigarete
MASINICA ZA PUNJENJE SUPLJIH FILTER CIGARETA. Ovaj stroj, kaže Ante, puni cigarete kao originalne cigarete. Nakon stroja za strojno nizanje duhana, mladi inovator s Ledinca, Ante. Elektricni stroj za punjenje cigareta.
Stroj za cigarete
Rukovanje strojem je veoma jednostavno , a izgled cigarete je kao da je izrađena u tvornici.


Prodam strojček za polnjenje cigaretnih tub. Bajakovu i prošvercati 10 šteka cigareta skrivenih unutar dvije torte. Electric cigarette Roller maker injector -STROJ ZA CIGARETE-. O predmetu; Pitanja i odgovori (0); Tijek aukcije. Ručna izrada više nije mogla zadovoljavati potrebe sve raširenijeg trenda uživanja u duhanu, te je izumljen prvi stroj za proizvodnju cigareta. Da su kupovali cigarete na kisoku, morali bi platiti najmanje tri puta višu.


Zaplijenjen je i električni stroj za rezanje i ručna preša za duhan. Pogledajte ovu nevjerojatno dobru mehaničku mašinu za pušenje cigareta :).

Stroj za cigarete
Ovo je stroj koji se je nekada koristio u tvornicama cigareta za ispitivanje cig. Sjedili smo pod drenom, ja s novinama ispred sebe a Bartol nagnut nad rasklopljen pisaći stroj, sav zamrljan uljem, škiljeći zbog cigarete u ustima i s čašom. Posljednjih godina sve više pušača nabavilo je strojeve za pravljenje cigareta, a papirići, filtri ili prazne cigarete s filtrom koje je potrebno. Tvrtke, poslovni subjekti - Postrojenja i oprema za izradu cigareta - Hrvatska.


Proizvodnja strojeva za industriju hrane, pića i duhana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.