nedjelja, 1. listopada 2017.

Zamjena amortizera kolotura

Zamjena amortizera kolotura Kada se primjeti prodiranje ulja, zamjena amortizera je obavezna. Kod gasnih amortizera taj problem je teže primjetiti, a da bi se ustanovila neispravnost, mora. Nedostaje: koloturaSavjeti za provjeru istrošenosti i oštećenja amortizera - mjenjanje.

Zamjena amortizera kolotura
Spremljeno u privremenu memorijuSlično4. INA_0034_HR_531037710_natezac_LR_MG_Rover. Tehničke upute za popravke i zamjenu zupčastog. Sadržaj pakiranja: Kolotur za napinjanje remena.


Zamjena amortizera kolotura
Pregra- đena vozila ćete prepoznati po hidrauličnom amortizeru napinjača. Zamjena bregaste osovine, zatezača, set od 2. Profesionalne caklje sa i bez kolotura za konop - Caklje, Mezomarineri. Ako visi bubanj stroj za pranje rublja , provjerite amortizere. Osnovni dijelovi vitla su bubanj, vodilice užeta (horizontalni i vertikalni valjci ili koloture) i kućište vitla. Izmjeriti svornjake amortizera i oštećene zamijeniti. Ugraditi revizirane amortizere (horizontalne i vertikalne). Kvalitetno ulje, uz redovitu zamjenu u pravilnim razdobljima osnovni je uvjet. Pregledati koloture i osiguranje svornjaka.


Zamjena amortizera kolotura
Tvrtka Autoset u svojoj ponudi opruga za amortizere ima isključivo proizvode. Hidraulični amortizer s oprugama, s podešavanjem krutosti amortizera, prilagodljiv rukom bilo kada i bez alata. Verdun - za ponije i konje FOUGANZA. Vrh tahićanske strelice za pričvršćivanje navijanjem na strelicu 6,5 mm navoj M7 SEAC. Amortizer udaraca strelice za podvodni ribolov BEUCHAT. Jacks, koturaču (kolotura), gurtnu 2m, 3m, 4m - rezervni.


Uređaj s besprekidnim napajanjem pri zamjeni baterija u kućištu uređaja s. Kontra držač, blokator remenice za BMW (Art. 9066). Za lako odvrtanja i zavrtanja torzionih kolotura na BMW motorima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.