utorak, 14. studenoga 2017.

Adac najpouzdaniji automobili

Adac najpouzdaniji automobili Adac najpouzdaniji automobili Statistike pouzdanosti, napravljene na uzorku od 230. ADAC, pokazale su veliku superiornost njemačkih automobila. Među 10 najpouzdanijih auto brendova u Hrvatskoj njih čak pet je japanskih.

Adac najpouzdaniji automobili
Top listu najkvalitetnijih automobila s prijeđenih više od 100. Hrvatskoj, znakovito je da slične rezultate daju i njemački ADAC i. Auto Portal - ADAC STATISTIKA KVAROVA AUTOMOBILA.
Adac najpouzdaniji automobili
Njemački automobilski klub ADAC objavio je prošlog tjedna najnovije statistike kvarova za 2002.


Adac najpouzdaniji automobili
Najpouzdanija marka je Audi i to u tri kategorije s modelima A2, A3 i A6. Automobili se rangiraju po broju kvarova koje je. Japanski Mitsubishi i njemačke marke pobjednici su istraživanja o pouzdanosti koje od 1978. Zbog toga je posebno važno i zanimljivo veliko godišnje istraživanje kvalitete i pouzdanosti automobila, koje već tri desetljeća provodi ADAC. Njemački proizvođači automobila proizvode najsigurnija vozila s obzirom na kvarove. To je rezultat aktualne statistike kvarova prema ADAC-u.


Nemački proizvođači automobila proizvode najsigurnija vozila s obzirom na kvarove. ADAC statistika kvarova: Nemački automobili najpouzdaniji. Naime, već odavno je poznato da ADAC-ova statistika ima velik uticaj na prodaju.

Adac najpouzdaniji automobili
ADAC je u ovogodišnjoj analizi kvaliteta vozila imao čak 2,6 miliona. Model sa najmanje problema u klasi najmanjih automobila je Ford Ka. Njemački je autoklub ADAC, objavio godišnje izvješće o kvarovima. NAJPOUZDANIJI POLOVNI AUTOMOBILI: Istraživanje DEKRA asocijacije. ADAC-ove titule automobila godine dodeljene u protekloj deceniji.


Japanski automobili su zauzeli devet od prvih deset pozicije na listi najpouzdanijih polovnih vozila u istraživanju časopisa "Vot kar ? U statistiku ADAC-a ulaze automobili stari od 1 do 6 godina, sa tim što se bar 3 godine proizvode bez značajnijih restilizacija. Prosle godine,a takodje i ove citaoci ADAC casopisa proglasili su Subaru za auto godine. Nemački automobilski klub ADAC objavio listu najpouzdanijih i najnepouzdnijih automobil, na osnovu podataka dobijenih tokom prošle. Toyota AYGO je najpouzdaniji automobil u svojoj klasi u Njemačkoj. Slično izvješće najveće njemačke automobilske udruge ADAC pokazalo je također da su njemački automobili najpouzdaniji na tržištu. U najnovijoj statistici kvarova njemačkog auto-kluba ADAC, TOYOTA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.