srijeda, 22. studenoga 2017.

Igre za pijenje

Igre za pijenje Društvo se okupilo prije izlaska i alkohol teče „u potocima”? Izvrsna je prilika da zaigrate neku od igara za cuganje. Najstarija igra koja za samo nekoliko krugova baca i najvećeg cugera na pod.

Igre za pijenje
Uzmete špil karata, dijelite karte u. Isprobajte sljedeće igre, ukoliko se želite dobro provesti i pošteno nasmijati. Vjerojatno je većina čula za „alkoholne igre“, a i brojni su ih već i isprobali. Za njih vam je potrebno barem četvero osoba, manje od toga može.


Ispijanje alkohola sastavni je dio tuluma i drugih zabavnih trenutaka u društvu prijatelja. Ako vam druženje s omiljenim licima nije dovoljno. Okupite društvo i odigrajte neku od ovi igara za ispijanje alkohola. Kada imate zabavu, ponekad je zabavno igrati igru ​​piće. Postoji puno vrsta pitke igre za izabrati iz. Među mladima se pojavila nova opasna igra koja je već uzela nekoliko života. Obično pijenje alkohola bez pravila je standard, a kad se igra s kartama i. Poznámka: Jazyk tejto aplikácie je angličtina.


PLAY THE MOST POPULAR DRlNKlNG GAMES IN YOUR SMARTPHONE! Popis najnovijih igara na portalu Igre. Prikazano je 7 najnovijih igara - kliknite na gumb ispod igara kako bi dobili još rezultata. Sto se tice marija, jako mi je cudan setting, a i ljudi nestaju u pozadini i pretvaraju se u 2d modele cim se malo odalje. Skyrim je igra stara 6 god i nisam sig da je. Caffe bar Ovo je lijepa igra s posluživanje kupaca hranu.


Igra besplatne online pivo igre računalne pivo flash igre. Jedna stara zanimljiva jednostavna igra za odrasle. Izaberete jednu simpatičnu devojku, ona će vam biti asistent i odvlačiti pažnju dok hvatate. Klikni ovde da bi igrao igricu Točenje Piva sada. Mi nudimo najbolje besplatne igrice i mi dodajemo 10 novih igrica svake nedelje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.