srijeda, 15. studenoga 2017.

Izrada karika za klipove

Izrada karika za klipove Znam da vecini nas dodje potreba za mjenjanjem karika,evo ja iz svog iskustva stavljam adresu di se moze dobit bilo kakva karika,klipova i. IZRADA KARIKA, KLIPOVA, HILZNI, MAŠINSKA OBRADA MOTORA , Beograd, Vojvode Stepe 56. Svi odlivci naših klipova pre puštanja u deo gde se vrši obrada struganja.

Izrada karika za klipove
Tokom tehnološkog procesa izrade karika, koristimo. Karike za klipove koje proizvodimo uparene sa materijalom naših košuljica. Ako nekoga zanima ili mu treba, lik u maximirskoj izrađuje karike. I mene zanima da li gde postoji izrada klipova,karika,leteći ležaja po.


Izrada karika za klipove
KARIKE CRNOBRNJA Beograd, Auto servisi Beograd. Izrađujemo karike od fi 10mm do fi 500mm za sve tipove motora, agregata, vazdušnih i. Proizvodimo sve tipove karika za klipove:. U proizvodnom programu firme “ЦРНОБРЊА” su i klipovi za kompresore i motore koji se rade u merama od Ф20mm. Izrada KARIKA, KLIPOVA, HILZNI i LEŽAJEVA RADILICA. Karike, klipovi, hilzne i ležajevi radilica - CRNOBRNJA Beograd, Vojvode. Izrada ležajeva radilica se u našoj firmi radi u posebnim uslovima. U toku tehnološkog procesa izrade karika, koristimo najaktuelnije metode praćenja konstantnog hemijskog sastava materijala, što je jedan od najbitnijih.


Zanima me da li je neko imao priliku da suradjuje s njima?

Izrada karika za klipove
Klipovi i karike iz cijele Bosne i Hercegovine. AE Nüral klipove motora odlikuje elastičnost, visoka geometrijska stabilnost i. Kompletna mašinska obrada delova motora od Ф 15mm. Naš mađarski partner ima iskustva već 30 godina u izradi određenih autodijelova po mjeri ili prema uzorku, pojedinačno, ili u maloj seriji. Izrada karika i hilzni Crnobrnja, Belgrade, Serbia. Nedugo nakon toga je pukla karika, medjutim ostala je u klipu nakon sto sam primjetio da motor jako tesko pali.


Samo imam dilemu da li ce posvetiti pažnju kvalitetu izrade kao kada rade karike i za. Ali Moto Guzzi ne prodaje klipove osim ako nisu standradni. Konačno, tu su Nüral-klipovi koji se ističu kvalitetom materijala te izvrsnom toplinskom otpornošću. LKZ klipni prstenovi (karike) za iznimno nisku potrošnju ulja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.