srijeda, 22. studenoga 2017.

Maslinovo ulje za lice

Maslinovo ulje za lice Vrlo je korisno koristiti maslinovo ulje za njegu lica jer ulje čini kožu sjajnom, mekom i elastičnom te ju vlaži i čini čvršćom. Saznajte kako koristiti maslinovo ulje za lice i tijelo i isprobajte nekoliko različitih recepata. Procitala sam nedavno da je masaza maslinovim ljem dobra za kozu lica, i zadnjih par dana sam mazala lice maslinovim uljem i poceli su mi.

Maslinovo ulje za lice
Maslinovo ulje je jedno od antičkih blaga žena za prekrasan, blistav ten. Metod 1 – hladno ceđeno, nerafinisano maslinovo ulje. Ljepša i zdravija koža pomoću. Dosta vam je skupih proizvoda za njegu lica koji ne daju nikakve.


Maslinovo ulje za lice
Sasvim slucajno sam tuferom nanela maslinovo ulje na lice i verovale ili ne vec sutradan sam primetila razliku. Sve što treba da uradite je da utrljate malo ekstra djevičanskog maslinovog ulja u kožu. Ne morate trčati u trgovinu svaki put kada vam ponestane krema za lice, ili kada želite koži vratiti sjaj. Rješenje se krije u vašoj kuhinji. Kava i maslinovo ulje umjesto skupe kreme. Kako se koristi maslinovo ulje za kosu,lice,kožu, nokte,masažu,protiv bora. Za ekstremno suvu kožu se može koristiti devičansko maslinovo ulje kao noćna krema.


Doznaj kako koristiti ulja za čišćenje lica te koje je najbolje za tvoj tip. Protiv starenja kože, maslinovim uljem valja mazati cijelo tijelo, posebice se preporučuje protiv starenja kože lica.

Maslinovo ulje za lice
Nanesite malu količinu ulja na lice pred spavanje i ostavite da deluje. Može se koristiti i kao piling. Vrhovima prstiju zagrejte par kapi maslinovog ulja, nanesite ga na šminku (kako bi ona omekšala), a onda je jednostavno obrišite sa lica. Potrebni su vam maslinovo ulje i limun.


Smjesu blazinicama nanesite na lice. Pomiješajte dvije žlice maslinovog ulja sa sokom pola limuna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.