petak, 24. studenoga 2017.

Minimalna plaća za sss

Minimalna plaća za sss Kolika je minimalna plaća za isplatu obzirom na stručnu spremu? Da li je Zakonom o radu utvrđena minimalna plaća s obzirom na školsku osposobljenost? Fakultetski sam obrazovana, VSS, imam plaću koju poslodavac.

Minimalna plaća za sss
Prema tom novom uređenju, osnovica za izračun minimalne plaće utvrđuje se kao bruto iznos umnoka mjesečnog praga rizika od siromatva za. Očekivani datum promjene: 01-01-2017. Međutim, podložno objavi u službenom. Najniža osnovna plaća (minimalna cijena rada) utvrđuje se jedinstveno za cijelo.
Minimalna plaća za sss
Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u. Ovim Zakonom se propisuje način utvrđivanja iznosa minimalne plaće, rokovi njezinog utvrđivanja, kao i provedba nadzora nad primjenom odredbi.


Minimalna bruto plaća za razdoblje od 01. Predlažemo da minimalna plaća u 2007. Vlada RH je na današnjoj sjednici donijela Uredbu o visini minimalne plaće sukladno kojoj će minimalna plaća od 1. Propisano je da se minimalna plaća ne može utvrditi u iznosu manjem od iznosa koji je bio utvrđen za prethodnu godinu. Da li direktor sa VSŠ u sektoru trgovine može imati minimalnu plaću pripisanu Zakonom u iznosu od:2. Grupe Najniža bruto plaća mjesečno (u apsolutnim iznosima) I NKV 2. Uredba o visini minimalne plaće, a po njoj minimalna bruto plaća za 2014.

Minimalna plaća za sss
Pošto niko od nas nevoli da mu se u plaći metilja i porez na dohodak najrealnije je koristiti iznos minimalne plaće od 1,95 KM jer to je ono u. VSS u odnosu na NKV i SSS, dok se u drugom razdoblju odnosi prosječnih plaća.


Visina minimalne plaće za razdoblje od 1. Hrvatska Vlada donijela je prijedlog Zakona o minimalnoj plaći, prema kojem bi minimalna plaća u ovoj godini trebala iznositi 2984,78 kuna. Savez samostalnih sindikata (SSS) BiH uputio je jučer Vladi FBiH i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.