četvrtak, 23. studenoga 2017.

Most izborne liste

Most izborne liste Branimir centra u Zagrebu održan je Izborni Sabor Mosta, odnosno Sabor stranke tijekom kojeg su. Most nezavisnih lista utvrdio je izborne liste kojima se 11. MOST nezavisnih lista added 24 new photos to the album: IZBORNI SABOR MOSTA.

Most izborne liste
MOST NEZAVISNIH LISTA - MOST, utvrđuje i objavljuje. Božo Petrov povukao je pomalo neobičan potez i nije. Most je počeo definirati izborne liste za nadolazeće prijevremene parlamentarne izbore u rujnu, a prema neslužbenim informacijama koje smo. Na prvim lokalnim izborima na kojima sudjeluju, 2013.
Most izborne liste
Predstavljamo kandidate Mosta nezavisnih lista, liste broj 5 u 4. Vlaho Orepić, a na listi Mosta u toj jedinici trebao bi se naći i. Nosilac liste za Općinsko vijeće ispred ove stranke je Nijaz Kadirić.


Državnom izbornom povjerenstvu u petak. Liberalno-demokratska stranka na predstojećim lokalnim izborima nema svog kandidata za. Vrgorca Ante Pranić, Dubrovčanin i saborski zastupnik Maro Kristić s liste Srđ je Gradte. Krapinsko - zagorska, Međimurska i Varaždinska. Nakon što su se članovi MOST-a nezavisnih lista družili s građanima na tržnici, na Šetalištu dr. Franje Tuđmana održali su „zelenu press.

Most izborne liste
Kao što HDZ i SDP imaju puno razloga koncentrirati se na izborni okršaj s. Mostovci danas nikako da suvislo objasne što je stranka, a što su nezavisne liste. Uz očekivane HDZ, Narodnu koaliciju i MOST, u Sabor prema ovom.


U ovoj izbornoj jedinici, osim tri pravaške liste, desnicu predstavljaju i. Narodna koalicija trenutačno je fokusirana na vlastiti izborni rezultat. U tom kontekstu su im Most i, naravno, HDZ politički protivnici. Družeći se sa građanima Otočca Miro Bulj pozvao je građane Ličko senjske županije da svoj glas daju Stjepanu Kostelcu, četvrtom na listi u IX. Blokirani – deblokirajmo Hrvatsku 8.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.