ponedjeljak, 6. studenoga 2017.

Motori za djecu na benzin

Motori za djecu na benzin Dječji motor prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: dječji motori. CROSS MOTOR 49 ccm 2 takt djecji za djecu NOVO.

Motori za djecu na benzin
Motor TOMOS TORI pogodan za djecu Extra. Mateja vozi brata Pavla na decijem motoru, u Zajecaru. Snimljeno digitalnim aparatom za slikanje. DECA VOZE MOTORE II DEO- VOZNJA NA JEDNOM TOCKU - Duration:.


Motori za djecu na benzin
Prodajem motor registrovan u inzvarednom stanju, APEN 6. Prodaja (maloprodaja i veleprodaja) ATV vozila, quad vozila, cross motora te buggy vozila i dodatne opreme. Generalni uvoznik za Nitromotors brand te. Raznovrsna ponuda auta i motora na akumulator. MALI MOTORI ZA DECU NA BENZIN, KOPIJA VELIKIH MOTORA 49 KUBIKA, 2KW, 3KS. VAZDUŠNO HLAĐENJE IMA I NAPRED I POZADI AMORTIZERE. Aukcija "mini motor za decu na benzin" je arhivirana. Licitira se samo motor od skutera kompletan sa karburatorom.


Ako ste u potrazi za savršenim alatom za djecu, koji bi osim zabave doprinio razvoju.

Motori za djecu na benzin
XL Dječji električni autić Mercedes Benz G65 SUV s 2 motora, bijeli. Mini bike (pocket bike) Zelena 6kW (8KS), Automatski menjač. Kupljen nov u Srbiji, Stalak za motor, Kick start. Zlatiborski okrug, 31230 Arilje Datum objave:. E hvala drug to sam i mislio ipak je to motor za djecu od 3 god. E jos nesto cuo sam da ako stavis veci filter benzina ostavis samo.


Auti za djecu na akumulator, pedale ili baterije, auto s motorom na akumulator - pogledaj ponudu trgovina i usporedi cijene auti za djecu. Već preko 50 godina Peg Perego svojim proizvodima vodi djecu na izlete: tu su. Pritisnite na stražnji dio motora da biste omogućili otvaranje sjedala. Nikada ne koristite benzin ili druge zapaljive tvari u blizini vozila. Ukoliko se ovaj osigurač izvadi motor neće moći da upali. Gorivo, 01:25 mešavina ulja i benzina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.