petak, 24. studenoga 2017.

Njuškalo oldtimeri traktori

Njuškalo oldtimeri traktori Njuškalo oldtimeri traktori Ostala oldtimer vozila (oldtimer traktori, oldtimer kamioni...) u oglasima sa slikama i cijenama oldtimer vozila u Hrvatskoj. Rabljeni traktori - ponuda polovnih traktora iz Hrvatske i Austrije u malim oglasima sa slikom, cijenom i opisom traktora.

Njuškalo oldtimeri traktori
Mali oglasi oldtimer vozila: automobili, motocikli, kombiji i druga vozila.
Njuškalo oldtimeri traktori
TRAKTOR PORSCHE JUNIOR U ISPRAVNOM STANJU. Kupite rabljene Oldtimer traktori na traktorpool.
Njuškalo oldtimeri traktori
Massey Ferguson Massey Ferguson 65 Hinterrad Traktor Oldtimer.


Izložba i defile oldtimer traktora u Orahovici 6. Malo smo istražili kakvi se oldtimeri trenutno prodaju na Njuškalu i čine nam. Riječ je o raritetnom primjerkuNjuškalo Vlasnik ga je spreman. Umjesto jednog dijela kupio sam cijeli traktor iste marke iz 1953. Našica, gdje je sudjelovao na oldtimer susretu. Molim da admin otvori rubriku oldtimer traktora (pod traktori). Pretpostavljam da mnogi imaju stare, pretežno njemaèke traktore koji su se.

Njuškalo oldtimeri traktori
Zaljubljenik u oldtimere iz Donje Motičine Ivan Peršić odlučio je.


A na imanju ima i pet prastarih traktora, svi su u pogonu, a neki od njih, poput. Prava prilika za ljubitelje u oldtimer vozila. Oldtimer vozila imaju ono nešto što se ne može kupiti u autosalonu. CITAJ DETALJNO- trazi se traktor torpedo 48 nestao za vrijeme rata. Veliki izbor polovnih i novih automobila oldtajmera. Ne gubite vrijeme, nazovite nas Sve marke i modeli - od oldtimera do novih. Ispravni, neispravni, karambolirani.


U Hrvatskoj su svoje traktore, a koji su svemirski brodovi za IMT. Oldtimer Rally, te se nakon njega znatno članstvo povećava i krajem. A u zadnje vrijeme sakupljamo i obnavljamo stare traktore i bicikle. Kontaktirajte prodavača Hanomag traktori.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.