četvrtak, 23. studenoga 2017.

Portfolio za ucitelje

Portfolio za ucitelje Школски програм – садржаји, развој, праћење, извештавање. Ovde možete skinuti prazan obrazac za izradu portfolia : obrazac-za-portfolio Ovde imate i jedan popunjeni portfolio pa možda možete nešto. Zanima me kako se vodi profesionalni portfolio učitelja.

Portfolio za ucitelje
U prostorijama Gradske biblioteke „Stefan Prvovenčani“ u Kraljevu, za 118 učitelja i nastavnika, koleginica i ja smo održale ugledno. Kriteriji bi trebali biti i osnova za licenciranje učitelja. Nastavnik će morati imati vlastiti portfolio sa svim što je radio, s njim će se vjerojatno. Ime i vrsta organizacije obrazovanja i osposobljavanja.


Portfolio za ucitelje
Portfolio za dopolnilni pouk slovenščine v tujini. Učiteljski fakultet - Univerzitet u Beogradu. Profesional learning network), a kod nas se umjesto te kratice rabi izraz portfolio (mapa) učitelja. Taj se PLN ili portfolio poprilično razlikuje od. To je samo još jedna obaveza za profesore , stručne saradnike i učitelje, koji će morati, umesto da se bave. Empower students to capture their class work, add it to their digital portfolio, and see how they learn and grow over time! Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja ( Sexten, Italija 2002;2003;2004;2007; 2009;2010).


RAZVoj i pRimjeNA stANDARDA kVAlifikAcijA ZA učitelje u postupku. Uvek sam smatrala da je profesija kojom se bavim najteža i ujedno najlepša na svetu.

Portfolio za ucitelje
Europskog portfolija za obrazovanje učitelja jezika. Europski portfolio za obrazovanje nastavnika jezika; učiteljske kompetencije. Posao scenca ne možeš naučiti u školi, važno je imati dobrog učitelja, nekoga iz te branše ko želi da svoje umeće prenese na drugog. Smart grupa, Nova Varšavska Hrvatski zbor učitelja i trenera skijanjaa.


Meblo Trade, Studio Interijer, Interijer Brežicea.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.