nedjelja, 19. studenoga 2017.

Torta sa bademima

Torta sa bademima Coolinarici je tagirano tagom torta-sa-bademima. Ukusna i KREMASTA čokoladna torta sa bademima, nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Ponekad se prave životne radosti nalaze u malim. Recept Šime Sušića za tradicionalni desert s bademima koji odiše. Imotska torta je torta moje mladosti te je uvelike obilježila moj život. Kada smo posjetili Tatjanu u njezinom zagrebačkom domu, na stolu nas je dočekao primjerak torte kojeg bi se posramili i vrhunski slastičari.


Sjajna čokoladna torta s bademima i narančinom koricom osvaja već na prvi griz. Ispecite ju tako da ostane lagano kremasta iznutra, baš kao. Recept za ovu tortu našla sam u jednom blagdanskom časopisu punom recepata kopiranih s raznih blogova. Mogu odmah reći da mi je ova torta sa bademima i višnjama posebna, odnosno drugačija od klasičnih torti, kako po njenom načinu pečenja. Ukusna, lagana torta sa bademima, čokoladom i slatkom pavlakom koju ćete. Nepečeni prolećni slatkiš: mikado torta sa jagodama i ekspandiranim pirinčem.


Za dobro raspoloženje nagradite se ovom finom Tiramusu tortom s bademima i likerom. Bit će to prava poslastica i za vaše goste. Torta s bademima i kremom od vanilije 1. Za biskvit: Umutite snijeg od bjelanjaka, zatim dodajte šećer i vanilin šećer.

Torta sa bademima
Sastojci 12 bjelanjaka (snijeg) 56 dkg badema 56 dkg vanili šećera 10 dkg badema za ukras Krema: 8 žumanjka 30 dkg šećera 6 žlica crne kave 25 dkg. Pomešajte belanca sa ekstraktom badema i pudingom, a zatim prekrijte folijom i stavite u frižider da se ohladi. Prepolovite pečen kolač na pola tako da dobijete 2. Originalni recepti, Chef savjeti, nutricionistički pogled na prehranu, namirnice i jela, preporuke i novi trendovi.


Lagana kremasta torta iznimno se jednostavno priprema, a tako je bogata okusa da se može poslužiti u svakoj prilici, pa i svečanoj. Ova biskvit torta je inspirisana jednom holandskom slasticom. Obedinjuje divan miks začina, bademe i ukusne kore.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.