srijeda, 15. studenoga 2017.

Studentski dom cvjetno naselje

Studentski dom cvjetno naselje Studentsko naselje "Cvjetno naselje" broji 8 paviljona sa 1812 kreveta. Osnovni uvjet za korištenje ovih programa je dokaz o studentskom statusu (predočenje Indexa ili «X»-ice). Pon, Sri, Pet: 20:00 – 21:00; voditeljica: Vjera Ljuban.

Studentski dom cvjetno naselje
Ponuda se sastoji od: menu obroka,; jela po izboru,; drugih prehrambenih proizvoda. Podjela hrane vrši se preko dvije linije. Studentski dom Cvjetno naselje drugi je po veličini u Zagrebu. Krase ga mirnoća, te mnoštvo sadržaja za studente.


Studentski dom cvjetno naselje
Zbog prenumeracije soba i katova, studenti koji imaju “staru sobu” u SN “Cvjetno naselje” neće biti u mogućnosti rezervirati “stare sobe” u. Rezervacije starih soba u studentskom domu Cvjetno naselje kreću. Nakon što su studentski domovi Sava i Cvjetno preuređeni počelo je useljavanje studenata. Ali, studenti s invaliditetom, nakon prvog oduševljenja, ipak su ostali. Radovi na uređivanju Studentskog doma Cvjetno naselje pri samom su kraju. Radovi u interijerima uglavnom su završeni, a radnici uređuju. Obnova studentskih domova u Zagrebu opasno se približila svom završetku. Donosimo pregled studentskih domova Cvjetnog naselja i Dr. Ključna riječ: studentski dom cvjetno naselje.


Studentski dom cvjetno naselje
Provjerili smo kakvo je stanje na tržištu nekretnina i na što studenti trebaju. Visoka razina kvalitete i točnosti prikaza. Gotovo 300 milijuna kuna uloženo je u obnovu i rekonstrukciju dva najveća studentska naselja u Zagrebu, studentske domove Cvjetno naselje. Studenti koji se natječu za mjesto u nekom zagrebačkom studenskom domu trebaju. U prostorima doma Cvjetno naselje smještena je i Škola stranih jezika. Projektom obnove studentskih domova Stjepan Radić i Cvjetno naselje.


Tagovi: studentski dom , studentski dom stjepana radića , studentski.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.