srijeda, 15. studenoga 2017.

Izaslani radnici rrif

Izaslani radnici rrif Izaslani radnici rrif Ne)oporezive potpore radnicima i JOPPD. Socijalni i porezni položaj izaslanih radnika. Izaslani radnici u sustavu mirovinskog osiguranja.

Izaslani radnici rrif
Zdravstvena zaštita radnika izaslanih u Švicarsku - novosti od 1. Title: Aktualnosti iz obračuna plaća, zo i mo, Author: Udruga RIF RI, Name:.
Izaslani radnici rrif
Na temelju navedenoga svi poslodavci i radnici u navedenoj grani. RRiF Visoke škole za financijski menadžment.


Izaslani radnici rrif
Plaćanje poreza na dohodak za izaslanog radnika iz RH Sukladno ugovoru. U tom slučaju poslodavci svojim radnicima mogu isplatiti nadoknadu. Radnik je dužan o bolovanju čim prije obavijestiti poslodavca. Rekapitulacija obračunskih lista možete. Primjer: Obračun terenskog dodatka za tuzemstvo Radnik čije je. Izuzetak su radnici izaslani na vrijeme kraće od 183 dana, kojima plaću.
Izaslani radnici rrif
Detaljnije informacije možeš naći u RRIF od 7. PLAĆE I SOCIJALNA PRAVA Edukator RRIF-PLUS d. Iz istog proizlazi obveza za poslodavce da svoje evidencije o radnicima i radnom.
Izaslani radnici rrif
Poslodavci izaslanih radnika ove godine, po prvi puta, su se susreli s obvezom izvješćivanja.


Osobom koja se prvi put zapošljava smatra se radnik koji ni u matičnoj evidenciji. Hr Terenski Dodatak -14228C - Download as PDF File (.pdf), Text File. Djelatnik pruža njegu i pomoć HRVI – I. Na RRIF-om seminaru u sijećnju bilo je rečeno da se prvi obrazac sastavlja već. Radnici mlađi od 30 godina i prvo zapolenje Kategorija: DOPRINOSI I. OsloboĎenje se odnosi i na radnike koji su izaslani na rad u. NOVO: - u slučaju redovite isplate plaća, ako su radnici. Pravilnika, budući je ta mogućnost propisana samo za radnike. Tvrtka ima izaslane radnike u SR Njemačku, temeljem slobodnog ugovora (znači ne na temelju dodijeljenih joj kontingenata) i to od.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.