subota, 16. prosinca 2017.

Automatski osigurači za struju

Automatski osigurači za struju Automatski osigurac PL6, 10A, B-karakteristika, , , 1-polni, prekidna moc 6kA. Njihova namjena je zaštita vodiča od nadstuja (struja kratkog spoja i preopterećenja) i to od mjesta. Zaštitni prekidači (automatski osigurači) u internet trgovini.

Automatski osigurači za struju
Veliki izbor automatskih osigurača poznate kompanije Schneider Electric povoljne cene jednopolni dvopolni i tropolni osigurači. Asortiman niskonaponske i sklopne tehnike smo proširili automatskim osiguračima i. Zanima me kada se ugrađuju automatski osigurači tipa "B", a kada tipa "C"? B=5;C=10), što znaći da će osigurač tipa B10A prekinuti struju. Montaža i ožičenje automatskih osigurača unutar staskog razdjelnika. Ormar za struju , mjerni , energetika.


Nazivna struja držača osigurača mora biti izabrana iz niza nazivnih struja. Instalacijski automatski osigurači su elementi koji prekidaju strujni. Elektromaterijal - OnLine, AUTOMATSKI OSIGURACI. Osigurač je tvrtke moeller, a to nikako nisu kineska sranja, to su kvalitetni osigurači. Al desi se da se i oni pokvare, struju nemoraš mjerit. V do 48 V AC izmjenična struja od 12 V do 48 V DC istosmjerna struja.


A ili 100A ako je struja kratkog spoja 1500A.

Automatski osigurači za struju
Automatski prekidači smiju se ugraditi i na mjestima gdje očekivane struje kratkog spoja prekoračuju. Ovi osigurači mogu biti sa tromim ulošcima tipa “a”. Specijalna cena od 160din u letnjem periodu. Brezovec Zelinski, Sveti Ivan Zelina, Zagrebačka. Isključuju strujni krug u slučaju kratkog spoja ili u slučaju prekoračenja nazivne struje osigurača. Postavljaju se u ormariće osigurača na.


Za male napone i jakosti struje (uglavnom u elektronici) rastalni osigurači se izvode u. Danas se i u kućanstvima često koriste magnetski (automatski) osigurači.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.