srijeda, 27. prosinca 2017.

Bojler curi odozgo

Bojler curi odozgo Doma posjedujem bojler Gorenje GB 50, koji je horizontalno ugrađen na pod iznad banje. Pet godina nisma imao nikavih problema, ali došao. Eh sad kad je kupanje pravo preslo u naviku, desilo se.

Bojler curi odozgo
Spremljeno u privremenu memorijuSlično15. POMAGAJTE25 objava2 srp 2012Reparacija kade4 objava28 srp 2010Više rezultata za forum. Primetio sam da mi je bojler u kupatilu poceo da curi, tacnije voda izlazi direktno iz termometra (kod pokazivaca s kazaljkom) otprilike brzinom. Neki solidan bojler te litraze, koliko sam informisan je oko 8000.


Bojler curi odozgo
Bojler eksplodira usled neispravnosti. Dakle, bojler koji je ispravan i pravilno održavan nikada neće eksplodirati. U stanu na trećem spratu zgrade u Mirijevskom bulevaru 30a, jutros je ekslodirao bojler, a prilikom detonacije uništen je stan. Montaža svih vrsta i zapremina bojlera, zamena svih delova na raznim tipovima. Imam problem iz bojlera ,Curi iz njega i to opasno brzinom e sad kakav tu kvar. Pogledajte kako popraviti slavinu koja kaplje.


Za 5 minuta mozete to sami uraditi vrlo je lako I. Prvo treba isprazniti vodu iz bojlera , skinuti ga sa zida i otvoriti plašt ispod. Voda ulazi odozgo, prelazi preko koso položenih sita i na dnu izlazi.

Bojler curi odozgo
Otvorio sam poklopac i video da je labav dihtung flanšne grejača i da tu curi. Opisujemo našu intervenciju kod jedne sugrađanke kojoj curi voda sa plafona. Sumljali su da voda ipak možda curi iz stana koji se nalazi dva sprata iznad. Rupa ti služi da lakše napuniš bojler do vrha,pa nemaš problema s. I da zvao sam majstore jer smo mislili da mozda curi krov negdje zalijevali smo ga. Laički zaključujem da i ako pojačam bojler na najjače, dakle na 75. Povremeno pritisnite gumb za paru ipomičite glačalo odozgo nadolje.


Voda curi iz rupa na podnici glačala.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.